Podijeli sa Vukajlijašima

1. Мали објашњио како се гиба уз Игија, само следећи пут без маје, дукса и те мотке.

2. Ma sve je spontano ispalo, ja u kolima pustio muziku, a on vrsljao okolo i krenuo da igra... Skenjao sam se kad sam video :D

3. skuvao sam danas u kotliću gulaš od svinje i krave za 12 osoba prvi put u životu, razbio sam ga...

4. У питању је Темпо Ниш.

Послом обилазим тај објекат сваки дан. Пре пар месеци се појавило једно мало црно бело штене пса.

Одрастао је у кругу објекта, сви смо га хранили. Не знам зашто, нападао је само цигане који улазе у Темпо, али није их подносио.

Кад је имао пар месеци, директори Темпа наложе да га однесу 20ак километара од објекта. Однели су га, после месец дана кер се вратио. Значи општа срећа међу свима нама који смо га готивили.

Опет нападне неко шугаво циганче, сад га однесу 50ак километара...није га било неколико месеци...ладно пре пар дана долазим испред објекта и видим га, јеботе опет се вратио. Као да сам видео неког из фамилије.

Јутрос долазим до Темпа, а нисам требао пошто ми је био слободан дан, а нисам ни знао. Видим га лежи на сунцу, излазим из кола и свирнем да му се јавим, ипак нам је он мезимац, он се не одазива..приђем мало ближе, видим да је крвав, прегазио га неки ауто и убио га на лицу места.

Јеботе, кој се курац враћао тамо где га нису хтели, жао ми много тог цука људи.

5. Ал су се прокурчили ти цигани, ладно смеју да уђу у продавницу.

6. Брате, знаш да сам то ја помислио кад сам видео да је угинуо. Мислим, сад ће смети без проблема да улазе у Темпо, а сви смо се смејали док их је Хића јурио.

едит: Хића је скраћеница од Хитлер.

7. meni je hica kada sam bio mali bila skracenica od hitno.sada vidim da sam zdravo odrastao.

8. Јеси курац, види који си ник изабрао за Вукајлују.

9. ju,jebote,nisam video dosada.

10. Какав генијалан пословни потез младог бескућника.

11. Краљ манипулације.

12. beskucnik ima celovitije patike od mojih,a i po ovim posudicama bi se reklo da ima vise i kinte.

13. Овај је само пајдоман.

14. Video covek da se na religiju najvise love uzima..

15. ima srece dok mu kacavenda ne navrati.

16. Пошто код нас православци држе монопол, требало би уместо религије искористити навијачку и страначку опредељеност и поставити још две додатне чиније "рођени Београђани" и "људи из унутрашњости". Било би пара ко салате.

17. u ciniji gde su ljudi iz unutrasnjosti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.