Podijeli sa Vukajlijašima

1. E nek si se ti pohvalio.

BTW, zbog zašto ne radi pretraga? Htedoh da proverim da li je nešto već definisano, kad ono:

Izvinite, ali nešto se upravo razjebalo.

Administrator je obavešten i stvar će ubrzo biti rešena. Za to vreme preporučujemo: Vukajliju na fejsbuku ili twitteru.

2. Више је за јадање, али покушавам да не улазим на ону геи тему.

3. Gđo Rejven, probaj na brzu pretragu, ona radi.
    A možeš i preko gugla. Ili, ako znaš tačan izraz - ako je kratak - uneseš posle vukajlja.com/
    Ja krenuo da čitam definicije abecedno. Tj, otvorim slovo, pa krenem po naslovima koji su mi zanimljivi. I pročitah baš finih defki. Naravno, bilo je i pregršt sranja.

4. Mozda sam neuka, ali ja vidim samo jednu pretragu, ne znam da li je brza ili spora.

Guglaću.

5. Сад сам прочито педесетак дефиниција и ако ми неко буде срао јер не читам има да га нађем и направим му још један чмар бушилицом.

Ala si se namučio, pffff....

6. baš vala.
    nikad moderatora od tebe, markane

7. Ala si se namučio, pffff....

Brus, Vidro, da li ste pročitali do kraja Bačeov citat i deo sa bušalicom??

8. Најебали сте.

9. puste želje Bačeve :)

10. ma, zirou, boli mene uvo za čitanje, ja svakako prva ne čitam ništa, al neko ko ima ambicije da moderiše jednog dana bi morao da se angažuje :D

11. Модерисаће у три наредна случаја:
    1. Каизеновим случајним узорком - 78,5%
    2. Смори Каизена - 17,5%
    3. Да пичке Каизену - 4%

12. A i šta će mu to u životu?

13. mos se kurcis babi.baba,ja sam cinculator.ako sine,ja ti lepo rekla da ce se ucenje isplatiti...

14. A i šta će mu to u životu?

Isto to se pita i 98% oženjenih muškaraca :)

15. Eto, zbog toga sam i svratila na sajt, da me neko nasmeje u ovo subotnje radno prepodne. :)

16. ја знам да нећу бити модератор и боли ме курац, само ви форсирате ту причу

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.