Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
čujete li glas naroda, moderatori?
i narodnosti, mi direktori smo manjinski narod!
ko ne voli paninara...
Onda Panija umodovati...
Ево, јавља се све сам олош који ми је више пута претио смрћу или бар тешким телесним повредама. Молим руководство сајта да санкционише дотичне.
Jebač, mrze to ka tvora jbt.
Volim Hrista i kad god se sjetim njegovog imena uvijek oprostim sve svojim neprijateljima!
Kopiraj ovo na pet postova na forumu i izmirićeš se sa svojim suparnicima ako to ne učiniš razmjenjivaćemo slike tvoje uže rodbine i dodavati šaljive captione.
Исто и миришемо јбг.
Crko mi termostat na TA peći ovakav
http://www.euroimpex.rs/media/artikli/big/01006_1333355852.jpg
I skinem ga odem kupim nov, povežem sve nema problema cakće, puni, svi grejači rade itd...
Do koje dubine treba ova "iglica" ili sonda da se ubaci u peć sa strane u onu rupu, 10 cm? pola metra, do kraja? Kad sam je ubacio, ubacio sam je do kraja ušla je sigurno 40 cm unutra ali peć nije prestajala da puni ceo dan a nema šanse da se setim do koje je dubine bila. Peć je vrela iako je na "dvojku". Pokušao sam da izguglam odgovor ali nema šanse.
Posteno, zaboravio sam kako izgleda tacno mesto gde stoji sonda, ali cim ne gasi pec, znaci da treba da se nalazi na mestu gde je temperatura VECA. Valjda do kraja treba da se gurne.
Pa bila je gurnuta do kraja tako da je ova sonda bila otprilike u samoj sredini peći i nije gasila ceo dan.
Evo lokacija gde ulazi kod mene je isto
http://static.elitesecurity.org/uploads/2/0/2068164/DSCF1287.JPG
Ali jebeno nigde ne mogu da nađem do koje dubine treba da se gurne, gugl nema odgovore ič.
Evo po ovim slikama to se otprilike gura malo po desetak centimetara u peć, sad sam pomerio tako i odmah se ugasilo punjenje i termostat pokazuje da je napičilo do "trojke"
Da mu jebem mater nisam pametan.
ne mogu da se konektujem na net preko lap topa...odjednom me izbacilo juce i prvo uopste nije pokazivao ovu mrezu koju imam kuci, a evo sad pokazuje mrezu, ali pise mi
windows was unable to connect to blablablabla
koji mu kurac odjednom, radilo normalno do sad
Probaj da ugasis i upalis modem. Tako je meni bilo sa telefonom.
meni kuci na TA pec to stoji do kraja gurnuto...ja gledao kad je namesto covek...isto furnja ko luda ne mozes joj prici
modem je ovo crno govno kod glavnog kompa? to sam gasio i palio...
znaci prvo mi na lap topu uopste nije pokazivao tu mrezu, kad sam ugasio i upalio pojavila mi se ta mreza na lap topu da se konektujem, al kad kliknem da se konektujem pise mi ono unable to connect bla bla
Koji ti je sistem (XP, sedmica)? Da li traži lozinku ili samo javi tu grešku?
možda ti neko iz kuće promjenio šifru
sedmica...normalno mi je radio pola godine, i juce iz cista mira crkne...
ne trazi lozinku, samo prijavi tu gresku...kad idem na ovo trablshot problem samo mi kaze da iskljucim pa ukljucim...
Probaj da izbrišeš tu mrežu, tj njen profil. Posle će ti tražiti ponovo lozinku i ubeležiti je iznova. Možda tada proradi. (Valjda nisi zaboravio password!)
http://www.home-network-help.com/delete-wireless-network.html
pa trazio bi mi da upisem lozinku da je neko menjao...a i nije niko menjao
uradio ovo zero i opet isto...tj sad mi trazi lozinku i kad je ukucam opet isto...unable to connect blabla