Разноразно питање

1. Čuti, Vidro, Lepri je gastos...
    Da je neki, dao bi čoveku 1500...

2. na blagajni je tisuću
    parter je sranje, jebote, imaš 2 wc-a na pet hiljada ljudi (karikiram, ima 10ak toi toi-ja)

3. njah, kad se napije ko da će mu biti bitno đe piša...

4. Тражим 900.

450

5. Ovo sto rade pita...
    #samokazem

6. što će mi bit žao, ja ću bit na tribinama, k'o gospodin :D

7. @Miloš
    Video sam, imaćeš ujutru odgovor

Mala Vidra

što će mi bit žao, ja ću bit na tribinama, k'o gospodin :D

Ne to. Jel ti žao što ste se ti i Marko podžapali? Aj se pomirite.

8. ko se bolan podžap'o, šta pričaš ti? :D

9. Fala. Ne moras ti nesto da racunas posebno, samo me okvirno zanima. A ako resim da kupim ja cu te pitati sta tacno da uzimam i dal bi mogao sta od starog da iskoristim. Mada bi monitor uzeo novi, jer ovaj mi petnaestica. A npr ne bih uzimao dvd jer ne pamtim kad sam cd koristio, tastaturu takodje imam dobru, zvucnici mi ne bi trebali.

10. Mala Vidra

ko se bolan podžap'o, šta pričaš ti? :D

Ajde, ajde. Meni mož da kažeš. Đe je ba zapelo? Niste mogli da se dogovorite đe ćete slaviti novu godinu?

11. znači, toliko ste svi smorili sa tom pričom da me čak smara i da ti odgovorim.
    previše mi je sve ovo nebitno u životu da bih se cimala da pišem išta, žao mi je.

12. Dobro. Oboje me opominjete sad odjednom. Neka, neka...

13. au, jebote. ovo nesto ozbiljno, pustio sam uvodnu temu iz otpisanih dok pratim razvoj i cekam da mi vidra kaze da odjebem u sledecem postu, izmedju ostalog.

14. Јебач ај лепо пред свима кажи јел би нагно Видру ил не да се људи не баве спекулацијама.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.