Разноразно питање

1. Ako mu treba tekst, tj. nema ga već sačuvanog, dajte mu kopi-pejst, da ne prekucava, jadan.

2. Šta koju pičku materinu sad banovi za vređanje i to 7-10 dana a meni se gleda u tačno slovo da mi se izmami konkretna uvreda i onda me urokate sa najmanje 30 dana bana. Ako mislite da serem onda neka neko od modova pogleda istoriju banova i kad pogleda neka slobodno nastavi u usta ga jebem!
    MRŠ U PIČKU MATERINU!

3. svidja mi se defka ,,vojska,, steta sto obrisana je
    skroz se slazem,imam isti stav
    jebes vojsku i lozane na to

4. jedino mi drago sto je obrisana,jedini razlog je tpo sto bi neki 12godisnjaci se lozili nesto u komentima na tu defku i kenjali gluposti od kojih mi se povraca krv

5. Zato što im je to i namjera Neše, da te ispizde i da ih fino ispsuješ pa da te onda propisno banuju kolko im se ćefne.

Nego, prije neki dan gledah na televizor neki prilog kako su dva sveštenika bila na otvaranje/osveštanje nekog butika, to je neđe na Balkan bilo, pa ako neko zna o čemu se radi neka bači link o tom događaju.

6. Nego, prije neki dan gledah na televizor neki prilog kako su dva sveštenika bila na otvaranje/osveštanje nekog butika, to je neđe na Balkan bilo, pa ako neko zna o čemu se radi eka bači link o tom događaju.

Ovo je bolje i veće, nije butik nego tržni centar, i nisu dva sveštenika nego patrijarh.
    http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/244795/Patrijarh-Irinej-osvestao-trzni-centar-u-Nisu

7. па и треба, ионако су цене ПАКАО!
    хехе контате?

8. crnkinja je žensko

9. Polna je to što je zbog njenog fizičkog izgleda nazvala muškarcem.

10. aaaaaa, nisam provalila xD

11. što mi obrisan zadnji poster što je bio u popularnim? bio već isti ili šta već? može odgovor i u pvt.

12. Onaj sajt mrzim.com nije više živ ne? Kucao sam .rs al nema ga ni tu. Da ne zna ko što je bilo s njim?

13. udavio s e u svom hateu

14. Koji program preporučujete za gledamje filmova i serija, i da sam nalazi titlove.

15. jedino BS player sam nalazi titlove.

16. Taj upravo i instalirah.

17. Može li se zarađivat od sajta i kolko otprilike?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.