Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Реално.
http://i.imgur.com/TBQrekn.png
Ako mu treba tekst, tj. nema ga već sačuvanog, dajte mu kopi-pejst, da ne prekucava, jadan.
Šta koju pičku materinu sad banovi za vređanje i to 7-10 dana a meni se gleda u tačno slovo da mi se izmami konkretna uvreda i onda me urokate sa najmanje 30 dana bana. Ako mislite da serem onda neka neko od modova pogleda istoriju banova i kad pogleda neka slobodno nastavi u usta ga jebem!
MRŠ U PIČKU MATERINU!
svidja mi se defka ,,vojska,, steta sto obrisana je
skroz se slazem,imam isti stav
jebes vojsku i lozane na to
jedino mi drago sto je obrisana,jedini razlog je tpo sto bi neki 12godisnjaci se lozili nesto u komentima na tu defku i kenjali gluposti od kojih mi se povraca krv
Zato što im je to i namjera Neše, da te ispizde i da ih fino ispsuješ pa da te onda propisno banuju kolko im se ćefne.
Nego, prije neki dan gledah na televizor neki prilog kako su dva sveštenika bila na otvaranje/osveštanje nekog butika, to je neđe na Balkan bilo, pa ako neko zna o čemu se radi neka bači link o tom događaju.
Ovo je bolje i veće, nije butik nego tržni centar, i nisu dva sveštenika nego patrijarh.
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/244795/Patrijarh-Irinej-osvestao-trzni-centar-u-Nisu
Fak jea!
па и треба, ионако су цене ПАКАО!
хехе контате?
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/241332/Spartak-tuzi-srpsku-fudbalerku-iz-Volfsburga-zbog-rasne-i-polne-diskriminacije
da li može neko da mi protumači gde su ovde rasna i polna diskriminacija?
crnkinja je žensko
Polna je to što je zbog njenog fizičkog izgleda nazvala muškarcem.
aaaaaa, nisam provalila xD
što mi obrisan zadnji poster što je bio u popularnim? bio već isti ili šta već? može odgovor i u pvt.
Onaj sajt mrzim.com nije više živ ne? Kucao sam .rs al nema ga ni tu. Da ne zna ko što je bilo s njim?
udavio s e u svom hateu
Koji program preporučujete za gledamje filmova i serija, i da sam nalazi titlove.
jedino BS player sam nalazi titlove.
Taj upravo i instalirah.
Može li se zarađivat od sajta i kolko otprilike?