Разноразно питање

1. јебем ти жено мајку, глупа фора са пуја шотке

2. zna li ko nemacki?

3. Знају Немци. Ахахахаха, како си глуп испо.

4. У ствари ниси још. Зависи шта ћеш да одговориш.

5. jebi se ti
    (verovatno sam glup ispao)

6. Ide li ko na love district i valja li to čemu? ove god ide u veći prostor

7. čiji su dupli bob rok, tibor i ming, ja jebeno jedini ne znam na sajtu?

8. Ni ja, mada ni ne znam ko je Ming

9. Ming nije ničiji dupli.

10. Od svih duplaka, ja samo znam čiji je "zavisnik" dupli, a to zna svako ko je duže od 2 godine na sajtu.

11. Ubijeđen sam da je i rasni nečiji duplak

12. Да није можда ЛОРД ПАНИ?

13. Ma ja znam otprilike kad je neko dupli, ali čiji, to pojma nemam.

14. Pa nije tajna čiji je Zavisnik.

15. Ma ja znam otprilike kad je neko dupli, ali čiji, to pojma nemam

+1, a ko bi i povatao kad svi imaju po tri naloga

16. pa čiji je? a tibor i bob rok?
    za minga izgleda niko ne zna čiji je...

17. Znam da nije tajna, vjerovatno zbog toga i znam čiji je. :)

18. pa čiji je

Moj je zavisnik da se tako dvosmisleno izrazim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.