Разноразно питање

1. што више занимљиво и оригинално, да баш буде потресно... ово за ј. америчке фудбалере је све на исти калуп зато ми је то мало обично

2. Pa jesi video sta sam ti ja ostavio?

3. јесам, ал треба ми неко за кога сви знају
    ЕДИТ: али ђовак СТОП

4. Шоми, Родни Роџерс. Бивши НБА играч, био је солидан, из тешке материјалне и породичне ситуације (отац, који их је напустио ко бебе умро кад му је било 8 година, мама доживела саобраћајку и фасовала амнезију, очух, човек кога је јединог звао "тата" је умро кад је имао 18 година, све горе од горег). Поред свега тога, успева да упише колеџ и пробије се у НБА лигу и постане сасвим пристојан кошаркаш (линк).
    http://www.youtube.com/watch?v=rhCy8q2p5Jw
    Шлаг на торту, тј ГОВНО на врху торте, 2008. доживљава несрећу на мотору и остаје парализован од врата надоле... Погледај мало о њему.

5. E vako, ocu da skinem da gledam the sopranos,al me smara da skidam neke random snimke pa da gledam da li ima titla za taj snimak.
    Na ovim sajtovima nigde ne pise za koji snimak je napravljen titl, vec pise samo DVDrip, sto je otprilike isto ko da su mi rekli da je to titl za seriju.
    Ako neko ima na kompu seriju neg mi sibne titlove negde, a pogleda koje su mu oznake snimaka. Fala.

6. Хвала вам свима!

7. DEJE SAD ONO INBOX ODNOSNO PRIJEMNO SANDUČE NA JUTJUB PROFILU?!?!MAJKU PIČKU BRE ZUKENBERGERU BRE

8. Banovani
    na 2 danaTandrcak
    definicija drugog clana, to je zabranjeno, a ako nije, trebalo bi to zabraniti

jese vi zajebavate il šta, odbanujte čoveka

9. Gazimudo, na PajratBeju imaš da skineš sve sezone, mislim da ima automatski prevod u folderima, ako nema, puštaj preko BS Player-a, on ima da skine prevod sa neta.

10. ČITAV DAN SAM NABIJEN ELEKTRICITETOM!

Šta god pipnem klepi me naboj, kad god sam se rukovao ubilo me...

Šta da roadim?

11. Трљај се о радијатор.

12. Džaba, brate, bude dobro 20 sekundi, čim prođem stanom opet sam naelektrisan. Promijenio sam i gaće al džaba.

13. Не знам шта да ти кажем онда...

14. Koje dve pretrage definicija postoje?

15. Jedna gore desno, a druga kad klikneš najnovije definicije sa desne strane ispod ''dodaj svoju definiciju''.

16. Koliko košta displej za ovaj mobitel, da li ce mi oni gdje sam kupio uzeti u obzir garanciju?
    http://www.myphonereview.com/wp-content/uploads/2012/07/samsung-galaxy-mini-2-spesifikasi.jpg

17. Džaba, brate, bude dobro 20 sekundi, čim prođem stanom opet sam naelektrisan. Promijenio sam i gaće al džaba.

Jesi menjao pod skoro? Meto one plasticne zajebancije? Ili mozda papuce?
    Oce od tih zajebancija. Promeni i DJeemper ili odecu, ako je sintetika.

18. Džaba, brate, bude dobro 20 sekundi, čim prođem stanom opet sam naelektrisan. Promijenio sam i gaće al džaba.

Uzmi svinjsku mast, domaću, pa drvenom varjačom premaži celu kožu. To će te dovoljno izolovati od naelektrisanja.

Milan Tarot

bez zajebancije, naelektrišeš se jer ti je suva koža, probaj neko bebi ulje ili neki sličan faktor da izmažeš po telu...

19. Ako kažu da je muškarac koji pravi žensku decu jebač, da li to znači da je majka sinova opasna jebačica?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.