Разноразно питање

1. Reko Ađilni da će nešto kao da organizuje. Tipa krateži.
    Ne znam kad i ne znam gdjeeee..

2. ma kakvi. i ono prvo takmičenje je reklamirano kao krateži pa na kraju ispadoše stotine karaktera.

3. E, a ovo je zamišljeno - bar kako sam video tu nezvaničnu najavu - kao tipa 140 karaktera BEZ primera. Definicija u naslovu ima ime i prezime ličnosti i njegov jelte - šaljivi opis. Ne znam šta će biti na kraju, ali tako je Ađilni pričo.

4. Брус се разочарао у такмичења откако сам ја победио на последњем.

5. Ma jok, ne vole ljudi takmičenja pa neću da ih cvelim...

6. De, tako je i Yeahbatch pričao "nemoj takmičenja", pa je onda učestvovao i trijumfovao. Ne verujem ja ovima što se bune.

7. Kratež od 140 karaktera. Interesantno.

8. не капирам на који фазон на фејсу се учланим у неке странице које први пут видим кад ми пише да сам учлањен у њу.... јел то само лајкује или камера параћин?

9. prijavi te neka dobra duša pa te admin prihvati - tako su i mene uvalili u sto sranja pa mi sad iskaču neke patike i ženske majice po statusima...

10. ко ме пријави да га бијем? мислим стварно није у раду.

11. Pre je bio fazon da menjaju ime i svrhu grupe kad nakupe dovoljno pratilaca. Tipa učlaniš se u ''Zvezdašice su najbolje ribe!'' i onda za mesec dana vidiš da si učlanjen u ''Klub Šumski Tajm aut promo''. Ne znam da l' to i dalje rade.

12. како смарате, избомбардовали сте такмичења у зајебаним месецима уместо да сад нпр. крајем октобра или у новембру буде неки... ем тад школарци немају дуче, полугодишта и тако та срања, ем ми студенцка говна завршили са октобрима, милина. овим што раде је ионако свеједно

13. Kolko običnih malih kašika ide u tursku kafu?

14. Kad će biti neko takmičenje sa robno/novčanim nagradama?
    Zašto moderatori nemaju bar 50 eura minimalno za svoj rad na sajtu?
    Zašto Mumi nikad ne poljubi Mumku u usta?

15. Ima li neko Andrićev predgovor za Kočićevu zbirku pripovjedanja, i ako nema zna li gdje to ima, i kako se može naći?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.