Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne, u pravu je Marko. Ortakovu curu nenapadaš da jebeš nikad. Ako si čovek od časti. Lakši flert eventualno. Na svoju simpatiju ne drkaš nikad. I nju ne jebeš, vođenje ljubavi je prava reč.
eto meni ideje...
Ideja da prestaneš da jebeš ortaku devojku ili da napišeš definiciju? :)
Za fckn novi pojzen i još jedan govnjavi sperm u popularnima koje će pogurati gugi & crew
Box, da napišem defku, bem mu 'leba... ja sam čovek od časti. Bobe :*
Ima li linka da vidim kakva je pljuvacina bila kad su oni junaci pobanovani?
Jebem ti, anatomiju da ti jebem, zbog nje propustam najbolje trenutke... :/
Voda za kafu treba da uzavri ili provri?
provri, ako samo uzavri hoćeš se usrati...
Проври наравно.
Meš, da uzavri ako je kuvaš za neku ribu... a ako kuvaš za ekipu iz kraja, mož' i da uvri :)
Provri, onda turiš kafu, promešaš i vratiš na ringlu das digne pena i kraj.
Narode, kak'i bre da provri? Za tursku kafu (kekekeke) voda ne sme da provri, zbog nekih molekula kafe i molekula vode koji se vezuju....
Naš narod uglavnom pusti da voda vri, pa onda dodaje kafu i to mu dođe to. Voda treba da bude između 95-97 stepeni za pravu kafu. To sam video od Turaka i ima logike...
edit: Jes' da je proseravanje, al' stvarno sam tako video :)
ali si promašio način spremanja - staviš mlevenu kafu u PRAZNU džezvu pa je malo ostaviš na plotnu da pusti prvi dim i onda zaliješ vrelom vodom koja tek što nije proključala, e to je turska kafa :)
Da, slazem se da kafu treba sipati neposredno pre nego sto voda krene da vri...
Ovo sto brus kaze je ona oridjonale turska..
ali si promašio način spremanja - staviš mlevenu kafu u PRAZNU džezvu pa je malo ostaviš na plotnu da pusti prvi dim i onda zaliješ vrelom vodom koja tek što nije proključala, e to je turska kafa :)
to je to. Znam da voda ne sme da provri, već samo ono, počne da pušta balončiće na dnu. Ovo je pravi način što si ti naveo. Ja pričam 'vako, naroCki...
Ne treba da ključa, jebi ga. Onako da struji. Skineš sringle rkneš kafe dobro, pošećerio si pre toga naravno na početku dok je voda bila hladan i vratiš da se zapeni. Sipaš u donkafe šolju, zapališ cigaru i uključiš zeleno gomno. Prijatno.
Јесте прва турска ово што Брус каже, али ако с овом куповном узмеш и тако спремиш има укус ко блатиште. Ако прокључа, стерилније је само, какво везивање кафе и воде? :)
E, zaboravio sam da kažem da nije turska kafa u pitanju, no nes, tako li se zove ona iz kesica.
ej, kafo, ako hoćeš da si prava onda se kupi zrno sirove, isprži u smederevcu pa samelje na ručnom mlinu - onom što zbog njega svi mi Bosanci imamo modricu iznad slepog creva :)
ova kupovna kafa nema više od 60% kafe u mešavini, to je čisto proso, soja, ovas ili kesten...