Разноразно питање

1. Lako se to rešava, da viš kako pečeno pile i litar crnog vina podignu libido :)

2. Jbg, imaš kurac od 25 santimetara a uteruješ 13 samo. Niđe veze.

3. Jel se vama poklapa vreme na kompu sa vemenom koje se prikazuje na komentarima?
    Tačan mi je sat, proveravala sam.
    Na primer, sada kada ovo pišem je 21:50, a piše da sam komentar ostavila u 21:52

4. ni malo, juče pade sajt i više se ne podiže kako treba :)

5. više se ne podiže kako treba :)

Bogami uz ovakav problem teško da bi pocepao bilo koju lolo

6. ja lepo kažem, a ovi klinci ne veruju - da sam rekao da mi je 22 cm i da jebem tri puta za noć svaki dan to bi mi poverovali :)

7. Ako uspeš da slažeš ženu, ostali su najmanji problem.

8. Izgleda da sam neka dešavanja propustila.

9. Ako uspeš da slažeš ženu, ostali su najmanji problem.

Glumim orgazme...

10. Треба да радим семинарски о Јава програмском језику, је л' може неко укратко да ми помогне са концепцијом, пошто по нету налазим углавном све стручне литературе, где нема неког великог историјата и практичне примене. Треба ми нешто сажето, где ће се само у делу помињати одређене ствари о генералном програмирању и коришћењу језика.

11. Треба да радим семинарски о Јава програмском језику, је л' може неко укратко да ми помогне са концепцијом, пошто по нету налазим углавном све стручне литературе, где нема неког великог историјата и практичне примене. Треба ми нешто сажето, где ће се само у делу помињати одређене ствари о генералном програмирању и коришћењу језика.

12. Proletela velika vatrena kugla iznad Beograda. Imate slike na mondu

13. Proletela velika vatrena kugla iznad Beograda. Imate slike na mondu

14. Kako dan brzo proleti kad si pod uticajem opojnih sredstava... Sunce zujne kao vatrena kugla...

15. Da li neko zna kako da kontakte iz android telefona prebacim na moj gmail nalog, pošto vidim da to može samo ne znam kako? Mogu ručno da prebacujem broj po broj, ali smarajuće je. postoji li način da se sve odjednom prebaci?

16. Dare to sam ja prvi video. Marš

17. dečko zašto ste ugasili temu pre nego što sam dobio odgovor na postavljeno pitanje? Krenuli ljudi kulturno da debatuju nije mi jasno zaista. Bobe daj šifru da i ja postujem sa tvog naloga ti imaš ovde prođu i na trol i spem, ja nemam bonove ni za normalne teme, ukinuli mi šefovi :((

18. Dare to sam ja prvi video. Marš

Gde sam napisao da sam prvi video?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.