pa rik je ozbiljan kolekcionar, druga stvar što prave cirkus od emisije
a kakvu kolekciju imaš, možda neko može podobnije da te uputi ako zna o čemu se radi.
Ej ljudi ko se razume neka mi ovo objasni. Molio bih bez spema, neću se nastavljati sa vama, nikako. Reč je o progamu na kompu za puštanje pesama. Imam Winamp, ali me je opako smorio, a hoću da skinem AIMP3, bolji mi je i lepše nekako pušta. E, sad kad sam njega skinuo, obrisao sam komplet Winamp i sve se nešto pobrkalo, nisam mogao lepo neke video snimke da puštam, morao sam ići desni klik, pa open wit Gom player itd itd. Pobelele ikonice bile, bile kao ona dokumenta sa nekim dugmićima. Pa sam tu morao ići na System Restore da vrati unazad nedelju dana pre instalacije. Zanima me kako da skinem AIMP3 i postavim ga kao primarni program za puštanje muzike, a da pritom Winamp ne brišem, jer i kad bih skinuo AIMP3, ponovo bi mi se puštalo preko Winampa, a ako ga obrišem, dođe do belaja.
Pa imaš valjda Open With, pa tu staviš da ti je default program taj tvoj AIMP3?
Mrzi me sad da palim Windows, ali imaš tako nešto.
Kakav patišpanj, awwww
Možda da pošaljem Rikiju mamac. Samo jedan komadić...
Pametno hahah, onda ce on da kaze imamo nesto sjajno u Srbiji idemo da pogledamo :)))
Pa moraće da dođe zato što sajtovi kažu
May not ship to Serbia
eh..
Šta prodaješ?
Slike iz osnovne škole sa Milunkom Savić ili sa prvog susreta sa kraljem Petrom I?
A zašto bi to zanimalo Amerikance Ajakse?
pa rik je ozbiljan kolekcionar, druga stvar što prave cirkus od emisije
a kakvu kolekciju imaš, možda neko može podobnije da te uputi ako zna o čemu se radi.
Držalju od Vašingtonove sekirice.
odkud ja znam, amerikanci vole čudne stvari
Bluzu Monike Levinski koju si kupila u seknd hend šopu?
Pa šta misliš koliko je imao sekirica?
:)))
Deo dirigovane raketle sa parafom Medlin Olbrajt?
ma ko si ti da ovako razgovaraš na forumu???
http://1.bp.blogspot.com/-VBymcWVweMw/UbK5lbcsbtI/AAAAAAAAAsQ/J9EdiIAM8M8/s1600/wile-e-coyote-business-card.jpg
Ej ljudi ko se razume neka mi ovo objasni. Molio bih bez spema, neću se nastavljati sa vama, nikako. Reč je o progamu na kompu za puštanje pesama. Imam Winamp, ali me je opako smorio, a hoću da skinem AIMP3, bolji mi je i lepše nekako pušta. E, sad kad sam njega skinuo, obrisao sam komplet Winamp i sve se nešto pobrkalo, nisam mogao lepo neke video snimke da puštam, morao sam ići desni klik, pa open wit Gom player itd itd. Pobelele ikonice bile, bile kao ona dokumenta sa nekim dugmićima. Pa sam tu morao ići na System Restore da vrati unazad nedelju dana pre instalacije. Zanima me kako da skinem AIMP3 i postavim ga kao primarni program za puštanje muzike, a da pritom Winamp ne brišem, jer i kad bih skinuo AIMP3, ponovo bi mi se puštalo preko Winampa, a ako ga obrišem, dođe do belaja.
desni klik na ikonicu, tj pjesmu, properties, opens with: i tu turiš aimp
pa zar je toliko komplikovano
Pa imaš valjda Open With, pa tu staviš da ti je default program taj tvoj AIMP3?
Mrzi me sad da palim Windows, ali imaš tako nešto.
Kakav patišpanj, awwww
Desni klik proportis i videćeš gde piše open with ima dugme change i tu promeniš
ideš desni klik na pesmu, open with, nađš program koji hoćeš u tvom slučaju taj AIm3 i pustiš
haha, ja prva rekla
JESTE GLUPI I SPORI!
Idi samo desni klik i refresh, to je haos za sistem.