Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Шта да узмем против крпеља за кера, без крви ће достане ?
Узео неку огрлицу од 300дин хахахах, каже онај лик у петшопу "узми брате ово, нема да бринеш, проверено скроз, ја мачки стављам, не размишљам о крпељима" и ја у фазону добро брате, али ово је кер, није мачка лол и он "ма то све исти курац" и ја га послушам јбг. Ни за курац није. Размишљао сам онај фронтлајн спреј, али преко 2000 кошта, зајеби.
Utripovao si, brate.
zatekao sam se malopre (pre par sati) u drustvu gde se razvila polemika oko toga Da li smesa plazme i soka od borovnice uvecava zenske grudi ako se konzumira odredjeni vremenski perioud u kontinuitetu...kapiram da su obe strane bile u pravu, i da se dogadja i da se ne dogajda...ima li neko na forumu ko bi mogao da objasni zasto se to dogadja sa medicinske tacke gledista?? ima li ko da studira farmaciju?
Da, borovnica ima sastojke koji pospješuju hormon grudnog rasta. Probaj, flipse, lakše ćeš naći posao i napredovati u karijeri.
Shomy 23, za šćuku protiv krpelja jeftino rješenje-petrolej (da, taj petrolej!). Malo smrdi, ali ziher pomaže, isprobah na svom šćuki.
Celtike ako još jednom napišeš ziher na forumu dabogda da umreš.
Шта да узмем против крпеља за кера, без крви ће достане ?
Узео неку огрлицу од 300дин хахахах, каже онај лик у петшопу "узми брате ово, нема да бринеш, проверено скроз, ја мачки стављам, не размишљам о крпељима" и ја у фазону добро брате, али ово је кер, није мачка лол и он "ма то све исти курац" и ја га послушам јбг. Ни за курац није. Размишљао сам онај фронтлајн спреј, али преко 2000 кошта, зајеби.
Neo pitroid
Bohore, samo loši ljudi žele da neko umre. Ako ne kršim pravila sajta, tvoja kritika je suvišna. Pričaj šta i kako hoćeš, ali i isto to dozvoli meni. I hitno nešto jebi, to smiruje drhtave ruke. Pozdrav tebi i tvojima, drug Celtic.
Loš sam čovek. Nemoj biti zadrta matora gluperda jbt.
Pozdrav tebi i tvojima je tak 2009. Ziher, pa čuj kurče
Ti meni govoriš da sam zadrt i gluperda, a ti prvi vrijeđaš i napadaš? Hvala ti, i nećemo se jedan drugom više obraćati, tako je najbolje.
Zašto ollanikova definicija malog kera nije u odabranim?
zato što ne ispunjava kriterijume
ne može defka koja se svidja jednom andjelku da bude u odabranima hahah kako sam mu šukno ahhaha
dajte ideju za neko šizenje
(da ne ispadne spem zbohg izostanka pitanja)
kako da se zove tema koju ću otvoriti u 16.00
Neka se zove:
SHIZENJE: STRIC UZWRACHA UDARATZ. STRITZASHI M00BELEEZATZIJA
kako se zove definicja na kraju koje se nalazi "na kraju te čeka gorila koja te gadja burićima ili tako nešto. tražio sam pod život ali nema je siguran sam da ima mnogo lajkova. mislio xsam možda je od dovlinja ali možda i nije, mislim da nema primer a u telu ima 3 reda
Jel samo meni ne radi xvideos?
Ne radi ni kod mene, evo ni kod komšinice ne radi.
Jel ima neki sajt da se gleda tv,a da valja?ovo sto sam ja nasao na guglu je golo govno.0d 100 kanala rade 2 najgluplja.za ostalo sere da treba vlc.koji inace i imam.
Srbendo evo ti link: http://vukajlija.com/filozofija/98484 Amantino legenda.
Imao sam nekad jedan link za tv, ali sam izgubio. Jesi probao ovo: http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/