Haha, han pijesak...
Ruse, evo razloga:
http://s25.postimg.org/h7beomjn3/hacker.jpg
Ruski hakleri cuvaju me
Je l kupovao neko parfeme preko kupujem prodajem? Imaju 400+ pozitivnih ocena i ni jednu negativnu ali opet mi je nešto sumnjivo.
ti sto su popularni sa njima nemas problema, ne isplati im se da te zajebu, oni nabavljaju za 60% cene po kojoj ti prodaju tako da..
I ja nešto razmišljam, verovatno su i šaneri. Cena me jedino čudi, jer su duplo jeftiniji nego parfimerija.
Baci mi link u pvt do tog parfemdžije ako ti nije teško.
Nije problem, poslao. Da se ne trujem ja jedini.
e pošalji i meni leba ti danas sam baš skonto da će mi trebati novi
Ja ne kupujem za sebe, pa me boli ćošak, sebi samo portorikanac i brut/malicija brt.
знате ли икога ко ваља ориђиђи патике
Znam.
Oš airmaxa?
Само ако је 180, остале су све курац. Капирам да мора имати неко ко забада из магацина и слично, узео би харачије неке
Nema
Skoro mi je nudio neki lik paćotijeve, ima lepih patičica, mada ne nosim ih jbg, ispale iz kamiona, za šeset-sedamdez evra.
шта ти боксеру мож од ермакса да набавиш?
znate li nekoga ko prodaje zastave? ne navijačke već država
Хајдук, 011 shop, avangarda shop, serbian shop, Đedovina, Supacool Huslewear.
a ono treba mi nesrpska zastava
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Haha, han pijesak...
Ruse, evo razloga:
http://s25.postimg.org/h7beomjn3/hacker.jpg
Ruski hakleri cuvaju me
Je l kupovao neko parfeme preko kupujem prodajem? Imaju 400+ pozitivnih ocena i ni jednu negativnu ali opet mi je nešto sumnjivo.
ti sto su popularni sa njima nemas problema, ne isplati im se da te zajebu, oni nabavljaju za 60% cene po kojoj ti prodaju tako da..
I ja nešto razmišljam, verovatno su i šaneri. Cena me jedino čudi, jer su duplo jeftiniji nego parfimerija.
Baci mi link u pvt do tog parfemdžije ako ti nije teško.
Nije problem, poslao. Da se ne trujem ja jedini.
e pošalji i meni leba ti danas sam baš skonto da će mi trebati novi
Ja ne kupujem za sebe, pa me boli ćošak, sebi samo portorikanac i brut/malicija brt.
знате ли икога ко ваља ориђиђи патике
Znam.
Oš airmaxa?
Само ако је 180, остале су све курац. Капирам да мора имати неко ко забада из магацина и слично, узео би харачије неке
Nema
Skoro mi je nudio neki lik paćotijeve, ima lepih patičica, mada ne nosim ih jbg, ispale iz kamiona, za šeset-sedamdez evra.
шта ти боксеру мож од ермакса да набавиш?
znate li nekoga ko prodaje zastave?
ne navijačke već država
Хајдук, 011 shop, avangarda shop, serbian shop, Đedovina, Supacool Huslewear.
a ono treba mi nesrpska zastava