Разноразно питање

1. Ništa, našao sam da gledam onlajn, mada mi deluje kao šitina. Koji pičkopaćenik ovaj usrani skejter, jebeš to, navijam za metalce!

2. gambi, bem te, imaš pvt :)

3. Ruke i noge, mislim, ofkors.

4. На шта пуфница мисли?

5. Kako masturbiraju ljudi sa amputiranim udovima?

6. Па никако. Ако мислиш на све удове :)

7. Ne, upravo rekoh gore pa mi je ovo g pomesalo postove.
    Mislim na ruke i noge.

8. Kako masturbiraju ljudi sa amputiranim udovima?

Чешу се о друге предмете. Мада, то технички није мастурбација, јер сама морфологија речи подрезумева употребу руке...

9. Evo ga Džimi, filolog. Pre bih rekao da ne masturbiraju. :)

10. Чешу се о друге предмете. Мада, то технички није мастурбација, јер сама морфологија речи подрезумева употребу руке...

Well, somebody else can give them a hand, да се тако духовито изразим.

11. E, taj rad. I ja cuh od jednog bez ruka da se cesa, ali takodje kontah da to nije masturbacija. Mada se tripujem jer masturbacija znaci i npr tucanje dzigerice zaglavljene medju rebrima radijatora, bez ruku. Masturbacija znaci i trljanje o.. lupam, svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

12. svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

Да, ал држала је то срање рукама.

13. Ali, Gm, to je onda drkanje necije, a ne solo akcija, ne pada u ovo.

14. Masturbacija znaci i trljanje o.. lupam, svi videste onu devojku koja se trlja o konopac, na Exitu, gde vec. I to je neka masturbacija, zar ne?

То је нека врста самозадовољавања, ал' мастурбација дефинитивно није. :)

Well, somebody else can give them a hand, да се тако духовито изразим.

Хаха, ТО! :)

15. Ali, Gm, to je onda drkanje necije, a ne solo akcija, ne pada u ovo.

Па да. Мастурбација - дркање.

16. Da li onda treba da se za njih uvede novi pojam? Nekako je nefer masturbacija. I neke defke masturbacije kazu samozadovoljavanje, tako siroko, a ne samozadovoljavanje rukom.

17. to o čemu vi govorite je onda onanisanje, a ne masturbacija? zar ne? o.0

18. Nemam pojma, Christine, meni sad vise nista nije jasno.

19. Ja nisam video tu cavu što se trlja o konopac. Bacite link. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.