Ubiću te! Idi tamo pogledaj onaj klip kako kaže da će da ti burne hart of ju. Izlazim, i sutra kad se vratim... NULA ILI PET! Molim vas, ne mogu ono onako da gledam (ako ne moram), i sebi sam upratila još jednog da imam 85.
A, Sele, NIJE! Nije gej, dobro jedan valjda jeste,ali jedan nije, i nisu gej, i neće da ga ebe nego da ga rokne. Ovaj ubije, ali ne ubije od močuge, nego stvarno, nači nije gej. I Skočko i ostali, pa nemojte da me dominirate, nije kul, nije lep broj. poz ljub
Pa, stvarno nije u redu. I to baš na 250, koji je POSEBNO lep broj... Kako ste znali da ću baš sad da se pojavim? Pa nema smisla, juče sam zaboravila i komente da naštimujem, pogledajte ostale brojeve kod mene (na koje mogu dutučem) kako su normalni! Ja se trudim, a vi tako...
Sve znam, sve gledala. Morijarti je gei, garant. Pogotovo sad nakon što malo bolje pogledah ovu scenu.
prać odprać
evo, 228, bas je lep broj :)
Dvjestadvajesosam lijep broj?
Ubiću te! Idi tamo pogledaj onaj klip kako kaže da će da ti burne hart of ju. Izlazim, i sutra kad se vratim... NULA ILI PET! Molim vas, ne mogu ono onako da gledam (ako ne moram), i sebi sam upratila još jednog da imam 85.
Haaaaa al sam te izdominirao, prebacio sam ti na 231 :D
pa.prijateljski je broj sa 204
Ovaj kad kaže Ajl brn ju zvuči ko da veli da bi ga jebo, sa sve gej pogledom.
A, Sele, NIJE! Nije gej, dobro jedan valjda jeste,ali jedan nije, i nisu gej, i neće da ga ebe nego da ga rokne. Ovaj ubije, ali ne ubije od močuge, nego stvarno, nači nije gej. I Skočko i ostali, pa nemojte da me dominirate, nije kul, nije lep broj. poz ljub
Sve znam, sve gledala. Morijarti je gei, garant. Pogotovo sad nakon što malo bolje pogledah ovu scenu.
Smorka, nadam se da ti se sviđa novi broj. 251 je mnogo lijep broj...
Pa, stvarno nije u redu. I to baš na 250, koji je POSEBNO lep broj... Kako ste znali da ću baš sad da se pojavim? Pa nema smisla, juče sam zaboravila i komente da naštimujem, pogledajte ostale brojeve kod mene (na koje mogu dutučem) kako su normalni! Ja se trudim, a vi tako...
Više mi se čini da je bi. :)
Postoji li tema o Milovanu Drecunu ili sam se ja nesto utripovao?
i ako je nema,valjalo bi je napraviti.
Mogu li saznati ime moderatora koji me juce banovao?
Kaizen jebo sliku svoju
Gazi, dobro te nije otjerao sa sajta :D
Jes kurac kaizen, lepo mi recite ko je, cisto da ga nesto priupitam.
Могуће је Газимудо да је Каизен, мене једном бановао он, нико од модова није био онлајн, тј. проверио бан за спемовање.
Onda hocu da vidim SS gde pise da me on banovao.
Malo sutra ss, onda ćete svi vidjeti naše super-ultra-giga-mega opcije koje imamo protiv vas.