http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/24585/i/1/djetic-slika.jpg
mogu ђерам и ђон, ђубре и ђозлуке сам предложио и не свиђа се жени. шта је ђале?
Djana, djoka.
Đuveč!
Đumbir!
reko ja ženi ĐOVAK a ona pita šta je to? zamisli. Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.
Samo neka napiše Đoković. To je moderno i IN.
Ovo moje nisu predmeti a lololo.
Ne vidim problem. :D
Đule (ne Van Gog).
može đuveč, đon, đevrek, đeram i đak ćemo ubačit. fala, kolege, prebrodismo zajedno ovu stvaralačku blokadu :)
Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?
oko vrata DJINDJUVE od zlataaaaa
može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.
a đak je predmet? o.O
Ako uzmes u obizr ono sto prica pre toga, vezano je za anti-materijalziam.
ma slika nečega na Đ, loše sam se odrazio.
Stavi više bre, prokurči se lolol.
Ova zelena salata koja je počela da se prodaje i u malim marketima, ništa ne valja. Napravim istu količinu salate kao i obično a ona spljasne i nema je za dva-tri zalogaja za razliku od sezonske od koje se baš najedem. Zbog čega je to tako?
jebemliga, i meni tako juče...znaš kako, ne jedu se neke stvari kad im vreme nije, sad se jede turšija....
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/24585/i/1/djetic-slika.jpg
mogu ђерам и ђон, ђубре и ђозлуке сам предложио и не свиђа се жени. шта је ђале?
Djana, djoka.
Đuveč!
Đumbir!
reko ja ženi ĐOVAK a ona pita šta je to? zamisli.
Rale, moramo da nalijepimo slike u domaću svesku.
Samo neka napiše Đoković. To je moderno i IN.
Ovo moje nisu predmeti a lololo.
Ne vidim problem. :D
Đule (ne Van Gog).
može đuveč, đon, đevrek, đeram i đak ćemo ubačit. fala, kolege, prebrodismo zajedno ovu stvaralačku blokadu :)
Šta tačno znači kada Bred Pit u Borilačkom klubu kaže ljudima:"You're the all singing, all dancing crap of the world."?
oko vrata DJINDJUVE od zlataaaaa
može ĐINĐUVE, odlično. I ĐULE. sad ne mogu da se odlučim.
a đak je predmet? o.O
Ako uzmes u obizr ono sto prica pre toga, vezano je za anti-materijalziam.
ma slika nečega na Đ, loše sam se odrazio.
Stavi više bre, prokurči se lolol.
Ova zelena salata koja je počela da se prodaje i u malim marketima, ništa ne valja. Napravim istu količinu salate kao i obično a ona spljasne i nema je za dva-tri zalogaja za razliku od sezonske od koje se baš najedem.
Zbog čega je to tako?
jebemliga, i meni tako juče...znaš kako, ne jedu se neke stvari kad im vreme nije, sad se jede turšija....