Разноразно питање

1. hvala posto mi vise nema iksica

2. ne mogu da nadjem na netu... citam neke vesti za vaterpolo, kako igramo protiv rumuna, i procitam da oni prosli u drugi krug a sve partije izgubili.

koj moj? jel zna neko na koju foru moz neko da prodje u drugi krug a da izgubi sve partije :)
    jel odustao neko?

3. koji su rumuni ovi rumuni majku mu :)

4. Rumuni su zabeležili sva tri poraza, ali su zahvaljujići, najblaže rečeno, bizarnom sistemu prošli dalje.
    ovo je sa b92

5. Ma to si ti smislio. Ne blati B92.

6. smarko mozes li da mi pobrises sranje postere i reakcije , ukratko svasranja sa moga profila?

Pa šta će da ti ostane? :)))

7. Кад може првак Европе да игра квалификације за Лигу Шампиона, што Румуни не би могли да прођу даље са свим поразима?

8. Đes drogirani?

Кад може првак Европе да игра квалификације за Лигу Шампиона, што Румуни не би могли да прођу даље са свим поразима?

Igrate kvalifikacije za LE. :)

Znam da misliš na vaterpolou.

9. О, Црвени коњЕ! :)
    Јеси ме у'ватио сад. :Д

10. al ste mi odgovorili :)

11. Ovog lika banujete zbog ovoga
    http://oi43.tinypic.com/2a5yzae.jpg

A ovoga koji glumi prepotentno ludilo i koji svaki dan to isto ponovi po nekoliko desetina puta ne banujete. U čemu je fora? Ili obojicu ili nijednog.

12. u pravu si.
    bice nijedan.

13. ne mogu da nadjem na netu... citam neke vesti za vaterpolo, kako igramo protiv rumuna, i procitam da oni prosli u drugi krug a sve partije izgubili.

koj moj? jel zna neko na koju foru moz neko da prodje u drugi krug a da izgubi sve partije :)
    jel odustao neko?

Генијалци су смислили најновији систем такмичења. Игра се у 4 групе и сви иду даље у осмину финала. Тако ми као први у групи играмо са четвртим из Д групе.

14. Генијалци су смислили најновији систем такмичења. Игра се у 4 групе и сви иду даље у осмину финала. Тако ми као први у групи играмо са четвртим из Д групе.

aaaaaa, koji debilizam.
    ovo mi je kao ono sa debilnom decom sto dobijaju zvezdice i pcelice umesto ocena, kako se ne bi uvredili.

15. ovo mi je kao ono sa debilnom decom sto dobijaju zvezdice i pcelice umesto ocena, kako se ne bi uvredili.

To je Megatron uveo u redovnu nastavu do četvrtog razreda...

16. To je Megatron uveo u redovnu nastavu do četvrtog razreda...

ministarstvo prosvete ce da utuca srbiju u glavu za vek, u picku materinu... nece mozemo da se izvadimo za tri generacije, i da hocemo.

17. Ti se, celte, kao jednom u pola godine, godinu, sjetiš Srbije, pa otvaraš teme i uključuješ se u juče/danas/sutra rubrike i onda se opet samo izgubiš.

18. Добро сад, није крив министар просвете за све. И његов претходник из прошле владе треба да сноси кривицу бар подједнако. Ко су све нама били министри просвете, тек нам предстоје године агоније. То како се они односе према том сегменту су најбоље показивали они преговори око формирања Цветковићеве владе. Изашао је један кадар СПС-а и рекао да "они хоће да узму све важне ресоре, а нама да увале културу и просвету".

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.