Prijava

Apsolutno je nevažno više ko je u opoziciji... Dajte bilo koga, samo da sklonimo ovog

Vidis, ako se dobro secam ovaj Merlinka je ubijen ubrzo posto je na Pinku poceo da gostuje i postao poznat u javnosti. Tako da ko zna sta tu moze da bude.

Inace sve vlasti titraju Mitrovicu jer ima gomilu inkriminisucih snimaka sa zurki gde su politicari gostovali i pijani pravili svasta. Zato mu ni posle pada Milosevica nisu razjebali firmu, a kamoli danas.

Danas sve sami rokeri:

Bora Čorba
Entoni Kidis
Rick Allen

Bobe, sretan ti rođendan, jel keva umesila tortu?

Pa bivsu zenu sam samleo u kobasice i bacio psima, keva nije tu, a ja sam na terenu kao i za prosli rodjendan, tako da cu morati sam da je umesim, sto mi naravno nije problem jer sam one man army

Za kurve ne brinem, ako na to mislis, ljubav za mene vise ne postoji i sve su mi zene danas iste, apsolutno mi je nebitno ni koja ce doci ni sa kojom cu porodicu formirati, dobrom se ne nadam i ocekivanja nemam, osim izdaje, lazi, prevare, tako da patnja je eliminisana iz mog zivota

Vase jeftine varijante, plitki umovi, brbljivi i lazljivi jezici...

You all... Disappointed me.

Srecan mi rodjendan
https://youtu.be/HWqKPWO5T4o

dr .Vuk
На овој теми ћемо обележити дане рођења познатих личности

26.11. Артур Темен, енглески саксофониста и хирург

Na današnji dan 11.10. rođen je Jovan Cvijić, osnivač Srpskog geografskog društva, predsednik Srpske kraljevske akademije (sada Srpska akademija nauka i umjetnosti) profesor i rektor Beogradskog univerziteta, počasni doktor Univerziteta Sorbone i Karlovog univerziteta u Pragu.