Разноразно питање

1. I sta da prijavi policiji za teske telesne ako ga nisu bili

Наместили су му фацу и замало сломили ребро, тако да има ту нека основа. Ал оно, што си већ рекао, најбоље је припретити коловођи/коловођама

2. pre koji dan sam hteo da prelistam postere autora Stratovariusa, ima dečko krunu za postere, ali ne mogu da ga nađem u pretrazi, ili je promenio nik ili ne znam šta, pa ako može pomoć :)

3. ako bi mogao dobit link koji vodi ka temi o kucnim ljubimcima,to bi bilo fino...hvala u napred i pozdrav

4. ево кућни љубимци

http://vukajlija.com/forum/teme/16808-kucni-ljubimci

још нешто?

едит: јепсе папете :)

5. PuppetMaster i Слепи Ретард zahvaljujem,jako ste ljubazni,s postovanjem gospodin Nikola

6. Da nije slučajno vido neko kod nas da se nabavi ovakvih konusnih rezervoara?

https://www.polywest.ca/images/Thumbnails/ConeBottom2_Large.jpg

7. Koji ce ti klinac?

8. Ima li neko u kući apsorber vlage i radi li to?

9. Imam ja. Plocice u kupatilu ubijaju kako apsorbuju vlagu, a mogu ti reci da i zidovi rade isto na par mesta. Ja sam prezadovoljan. xe xe

10. Koji ce ti klinac?

U izgradnji je banka vukajlijaške sperme pa treba baš konusni da se lakše otoči jer će da padne jagma.

11. E onda u redu, da je za nesto drugo, rekao bih ti "sto ne uzmes neki drugi, ne konusni", al ovako, te potpuno razumem.

12. Hvala Veverice, dovoljno sam čula duzmem i ja.

13. Zasto se popara bas tako zove?

14. Pa, valjda, što se stari hleb popari vodom... Meni to logično.

15. Da, to sam i ja mislila, a ortakinja me ubedjuje da ima veze sa popovima.

16. Hahahahaha, gde ona čula za popove da jedu poparu?!! E, zasmeja me na svu muku danas! :))))

17. E onda u redu, da je za nesto drugo, rekao bih ti "sto ne uzmes neki drugi, ne konusni", al ovako, te potpuno razumem.

Ma treba da služi kao koš u koji se sipa karbonat ili kvarc a dole prolazi vod od kompresora i izduvava, mora da bude konusni jer iz običnog ne bi izlazilo kako treba. Jebemti kad niko u zemlji nit pravi nit uvozi, moraće izgleda da se naručuje iz kakve švabije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.