Разноразно питање

1. A ovako kaže srpsko-ruski rečnik "человек со странностями"...

2. Је л' могу негде у Београду да се купе мађарске форинте?

Јако тешко, можда на железничкој по приспећу међународног воза Будимпешта-Београд :D

3. Ima li išta gejskije od muškarca na rolšuama?

4. има.
    трка мушкараца на ролшуама.

5. Је л' могу негде у Београду да се купе мађарске форинте?

U menjačnici "MIĆKO" u Vuka Karadžića br.4, možeš da kupiš ili prodaš bilo koju valutu, nema šta nema.

6. Костићу ако си мени одговорио, извини што обрисах пост, али видео сам каизенову тему.

7. Ma ok je, ostavi bar ovaj, da ne ispadnem opet šizofreničar. :)

8. E nindže ko koristi operu, jel ga da izvine na izrazu jebe malo vukajlija? Đe god je citirano to se u mene u operi ne vidi i još tako fali poneđe oni crni okviri oko sličica na listama autora, na listi na četu, na profilu mi umrli oni boksovi đe piše broj definicija, rank, broj postera... kojekude....
    Jel i vas jebe ili samo meni opera uvalila kurčinu?

9. Ко је обрисао Снежану и седам јегера? Да га/је водим на пиво/буксну, може да бира..

10. Jel i vas jebe ili samo meni opera uvalila kurčinu?

Kod mene radi lepo.

Да га/је водим на пиво/буксну

Evo ja sam, priznajem.

11. Majstor Bobe jesi ti ktitor?

12. MajstorBob7

Ne

Ne pričam sa sirotinjom!

13. Gotovo sad, već si pričao.

14. Jel moze link za definiciju i poster sa trenutno najboljim prosekom na Vukajliji?

15. Valjadne je Moja baba i dalje najpopularnija definicija, mada nisam siguran.

Ha, upravo sam skontao da nisam ocenio moju babu. Kako sam ponosan na sebe.

16. pa jel si ocenio babu?...jel znala za 6?...ili je mucenica morala ponovo da dolazi?

17. JA SAMO DA POZDRAVIM JAVIA... VEĆ SAM POMISLIO DA SE NEĆE VRAĆATI...

ĐE SI ČOČE, ŠTA SE RADI? IMA LI KOJA ŠUŠKA NA KLADIONICI? KAKO KLINCI?

18. pa jel si ocenio babu?...jel znala za 6?...ili je mucenica morala ponovo da dolazi?

Heh, mislim da ću je ostaviti još malo da se krčka, žao mi da je obaram, starija žena, a nije za pozitivnu ocenu.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.