Разноразно питање

1. Uključila sam komp danas prvi put posle više od četiri nedelje (pokvaren mu bio punjač), i odmah je počeo tako. :D

Probala sam Vukajliju, Project Free TV i Animefreak. ;)

2. Deinstaliraj ceo toolbar (ako je Mozilla) pa ga ponovo instaliraj.

3. Jeste Mozilla, ajde sutra ću, mrzi me katastrofalno sad.

4. A znas li ti smorka kad ce krenuti sa emitovanjem ona serija sa Sol Gudmanom? :)

5. Mislis da te sutra nece mrzeti?:) Instalacija Chromea traje par min. i voila...
    Ja kad vidim da neko zapati tako nesto, ne mogu da se smirim dok ga ne ubijem, i to jos od vremena dok je bio neki glupi adaware Gator i dial-up veza...

6. A znas li ti smorka kad ce krenuti sa emitovanjem ona serija sa Sol Gudmanom? :)

Biće serija sa njim? Glumi Kevina Kostnera? :D

E, Torazulu, znaš kako je sad prestao, lim spomenuh deinstalaciju. Najozbiljnije mislim da ovaj komp ima i svoju dušu koliko je uz mene, za sve što je zahtevno koristim bratov komp.

Ja kad vidim da neko zapati tako nesto, ne mogu da se smirim dok ga ne ubijem

A šta to neki virus, bože koliko nemam pojma sa životom...

7. Its got a mind of its own...:)

Pa nije virus bas, al nije ni daleko od toga, sve te stvari koje se na silu ubacuju u toolbar ne mogu da valjaju, uvek pazljivo klikci na "Yes" kad instaliras neki program sa neta jer tu se oni uvaljuju. Ja sam sjebao "Legue of legends" jer je trazio da se instalira tako neko govno. Mozda sam paranoican, ali evo, laptop ovaj sto ga samo ja koristim cetiri godine, bez reinstalacije sistema. A moj brat kad sedne, jebe mu kevu za cas, eno sad zbog njega ne radi kompjuter za igranje.

8. Ju, sta je lolasa na forumu, a svi kao Dota rula, Lol je za devojcice i latentne homoseksualce...

9. A moj brat kad sedne, jebe mu kevu za cas, eno sad zbog njega ne radi kompjuter za igranje.

Ahhahhaha, isto, ja nisam nikad reinstalirala komp, a njegov, evo već treći put, isto je to komp za igranje, hahhahahha.

10. Brat je uvek kriv, normalno.:)

11. Ima li đe na internet da se skidaju igrice za Soni trojku, ne torenti i ti pirati, nego neki sajt poput Sony store-a da ima besplatne igrice a da nisu trial-i i demo verzije.

12. Јесу ли сува уста знак да је пао шећер или да се диго?

13. Što su se postovi na forumu ovako uzjebali?

14. Sat zajebava i postovi se miješaju.

15. Која шизофренија

16. Evo opet. Jebi se Kaizene.

17. Сат је мало поремећен, код мене константно пише "Последња активност, пре 7 минута"

18. Sat na u.vukajliji je sjeban

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.