Разноразно питање

1. Upomoć. Đe se može naći onaj legendarni snimak: "Jel vi prodajete piliće". Šta ste mi prodali, oće konja napasti, satra mi ženu?"

2. Gde si izvadio ovo na ruskom majke ti? :)

3. Sto se ne apdjetuju malo ovi citati o vukajliji sa drugih sajtova? Nije valjda da je niko vise ne pominje.

4. Zato što je među njima i najlepši citat o Vukajliji, gotovo pesnički.

vukajlija.com ide kaj mene na bookmark hahahahahaaa #ROFL

5. Gde si izvadio ovo na ruskom majke ti? :)

Eufrate, to je jedini crtani kojeg se ja sjećam da životinje pjevaju, a da je na nekom lijepom jeziku ;-)

Ima još kretenizama, ali kod ovoga je pobijedio legendarni prevod, ruski Hobit iz daleke 1985. godine:

https://www.youtube.com/watch?v=Sl7w2Z0vGpA

6. O JEBEM TI GUGL I JEBENU NAUKU OKO PUMPANJA GUMA..

Koliki mi pritisak treba u prednjim a koliki u zadnjim pneumaticima na autu (jugu)?

Po internetu su rekli i kako se uklanja musica sa gume ,al ne pomenu pritisak nigde jbt

7. 1.8 Prednje ili 2.0 i zadnje 2.0 ili 2.2
    Zavisi od guma bla bla. Kako god nemereš pogrešiti

8. pa ja isto tako nesto imao u podsvesti 2.0 prednje i 2.2 zadnje.. al na guglu jebote prave nuklearnu fiziku
    EDIT:

Kako god nemereš pogrešiti

Zbog ovoga bi se "strucnjaci" slogirali usta im se poserem

9. Ajde bre, znaš pre Duleta ko dolazi u Partizan a gume ti začkoljica :-)
    Živeo.

10. Nije Gazo cimanje 0.2. Toleriše se to zima, leto itd. Neprimetna je razlika. Drš se onog što manja guma veći pritisak mora i guraj.

11. Gazimudo
    O JEBEM TI GUGL I JEBENU NAUKU OKO PUMPANJA GUMA..

Koliki mi pritisak treba u prednjim a koliki u zadnjim pneumaticima na autu (jugu)?

Po internetu su rekli i kako se uklanja musica sa gume ,al ne pomenu pritisak nigde jbt

све четири на 1.9 или 2.0 и нема фрке, ја терам тако годину и по дана јбг.

12. Чији је Глибан дупли зналнеко?

13. јесте да.

сазно сам ко је у међувремену

14. Nije glavni?
    Onda reci ti meni u pvt.

15. Mene interesuje, al nemojte da mi kažete, jerbo bih Glibanu kao takvom popušio kurac, pa da se ne razočaram

16. хехе де је она причица кад се сирома укењо код кума у кући лоло

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.