Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahahha
2500. страна, срећна нам нова година
Jedi govna.
то
:-*
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2499#post_3000546
Hahahahah
Izgleda da trazi Eleka za cimera?!
da li je prosjecni vukajlijas gluplji od prosjecnog srbina?
ko je najprosjecniji vukajlijas?
Има ли ко ову супер картицу, шта је фора са тим?
што купујеш код усташа пичко проевропска?
A od koga ćemo kupovati, ako ne od neprijatelja?
O jebem ti sunce kad se nisam ugušio na ovu glibanovu priču
Kakva je ovo jebena najezda bubamara, koji kurac?!
jesu zute bubamare ?
to su azijske bubamare
Ima svakakvih. Može se reći da su u duginim bojama. Možda to neka LGBT kampanja... :-/
pocelo pre nekoliko godina, ja se raspitivao jer su sad tek kod mene, uvozili ih kao da cuvaju plastenike ili tako neki kurac, a one pocele da jedu ove domace bubamare i da smaraju, kazu da su i ljude ujedale, a ne mozes da ih se otarasis ima ih pun kurac, ja cim otvorim prozor a na jebenom sam 4. spratu odmah cujes tup udari u staklo, prekiuce jedna mi uletela direktno a na kant bio otvoren prozor jebo sam joj majku majcinu PU
onda nisu samo bubamare
ima i neki bubamario
педесето иљадити пост нек нам је срећан
Xaaxaxaxaxax