Разноразно питање

1. KRLE ISXAMARATJU TE KAO KURWU MALENU

2. PSETO TEBI NIJE DOSTA BATINA ŠTOS DOBIO OD DZONIJA LOOL

3. KERINA JE BESNA SHTO JE ISPO PICHKICA I LEZHI I FIXIRALI SU MU WRAT

4. nemoj ti meni da postavljaš pitanja nego se smiri

5. Ко ти дрма кавез бре

6. aj još jednom da ti kažem, toliko mogu da ispoštujem svakog bednika pa aj i tebe- reguliši ponašanje kako ne bi bilo posledica sa lošim ishodom po tebe

7. Ко си ти да ми кажеш да сам бедник?
    Ко си ти на овом сајту да ми одређујеш шта смем а шта не смем да пишем по форуму?
    Ај још једном да кажем, толико могу да испоштујем сваког нолајфера овде, заобиђи ме. Игнориши моје постове. Ако имаш нешто да ми кажеш, пошаљи у ПВТ, па ћемо разрешити ко људи. Поуу

8. e brale, zajebavam se, nemoj da se ljutiš

9. Не з жнам више ко се зајебава ко не. У случају да си ипак озбиљан, ето упутства у посту изнад. Ако ниси, јеби се, већ сам пао у бедак, загледао се у плафон и почео да размишљам ГДЕ САМ ТО ПОГРЕШИО!? (као каунт ономад)

10. krle nije nolajer jer se on ne slihta za definiciju.

11. ma de sam ozbiljan lolo

12. Sanitarijo ne budi ljubomoran :*
    Znachi nisam pogreshio nigde? Yoopiii

13. Ljubomoran sam na vetar
    sto ti kosu dira
    ljubomoran sam na kisu
    sto ti znoj sa lica skida

14. Ljubomoran sam na sve
    Sto me seli otebe

15. ljubomoran sam ko pseto88

16. On je ljubomoran na machke jer ljudi wishe vole machkice od kerova.

17. BOLJE CERKA MACHKA NEGO SIN PSETO

18. грле плз стапх

19. јој људи ал сте ви у курцу

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.