šomi, totalno si na pogrešnom putu. kako nisi skapirao? ja sam kriva jer sam razmažena. i to za tufera i blz, ja sam rekla modovima da ih ne banuju, jer.... :dramska pauza: JA SAM KAJZEN! ta-da!
ajde ovako kozmo, da pokušamo sad ti i ja da nađemo diplomatsko rešenje, jer je meni baš stalo da ti imaš lepo mišljenje o meni (zato sam se i registrovala): oni su imali pravo da naprave fotošop bez pitanja, ja sam imala pravo da se uvredi, modovi su imali pravo da ih banuju, a ti i sve ostale napaćene dušice pogođene tom zverskom nepravdom imate pravo da smatrate da su moderatori zli i ja razmažena. el sad okej?
a sestro draga, de ti ode u kurac.
vidiš, mene vređa tvoje siktanje i taj pokušaj trola. bole mene pička šta ti misliš o meni i sa zadovoljstvom konstatujem da je to obostrano.
al da ti imaš pravo da se naljutiš što te spojili sa čovekom sa kojim si sedela u kafani par dana pre toga. šta, ti si previše dobra riba za njega? on je ružan, ti si lepa? on je seljak, ti si dama?
nema sprdnje na tvoj račun nikako?
ma nosi se bre, ne može se sa tobom ni diskutovati kako treba.
što ne kažeš šta ti je to toliko zasmetalo? ne znaš gde si došla?
nije lakše, nije mi ni bilo teško.
u pravu si skroz, nije trebalo da sama lutam po mračnoj vukajliji, svašta može da se desi. sve si u pravu. a kako me sad pitaš šta mi je zasmetalo, pa sama si rekla - ja sam razmažena. :(
YeahBatch: Alo bre kujo, bre, dođi bre vamo bre da te ne napunim bre olova bre jesi me čula bre?
Lemaja: Šta? Šta se dešava?
Pseto: Alo bre čula si čoveka bre dolazi bre vamo bre alo bre.
Lemaja: Pa polako ljudi.
Glavni: :rapeface:
Lemaja: ...
Glavni: Sad ćeš da se slikaš sa mnom he he he... hi hi hi hi hi... ho ho ho ho ho.
Pseto: :Vrti utoku u jednoj ruci i smije se paćenički:
:YeahBatch i Pseto se primiču lemaji i hvataju je i odnose je u mrak... u pozadini se čuju krici i psihopatski grohot:
Osim ako je bilo ovako ne vidim šta je strašno u cijeloj priči...
EDIT: Mislim to je jedino kako mogu da zamislim da neko nije dobrovoljno slikan sa nekim drugim...
Ајде шта сте се сви окомили на лемају, ко хијене јебене. Бедно је, осим када је блз у питању. Сметало јој је, написала је да јој смета, ови наставили и попили бан. Заслужено јбг. Само што мислим да је превише сурово и да су заслужили много блажу казну. 2-3 дана у вр' главе.
Ајде шта сте се сви окомили на лемају, ко хијене јебене. Бедно је, осим када је блз у питању. Сметало јој је, написала је да јој смета, ови наставили и попили бан. Заслужено јбг. Само што мислим да је превише сурово и да су заслужили много блажу казну. 2-3 дана у вр' главе.
YeahBatch: Alo bre kujo, bre, dođi bre vamo bre da te ne napunim bre olova bre jesi me čula bre?
Glavni: Sad ćeš da se slikaš sa mnom he he he... hi hi hi hi hi... ho ho ho ho ho.
:YeahBatch i Pseto se primiču lemaji i hvataju je i odnose je u mrak... u pozadini se čuju krici i psihopatski grohot:
šomi, totalno si na pogrešnom putu. kako nisi skapirao? ja sam kriva jer sam razmažena. i to za tufera i blz, ja sam rekla modovima da ih ne banuju, jer.... :dramska pauza: JA SAM KAJZEN! ta-da!
+1
a sestro draga, de ti ode u kurac.
vidiš, mene vređa tvoje siktanje i taj pokušaj trola. bole mene pička šta ti misliš o meni i sa zadovoljstvom konstatujem da je to obostrano.
al da ti imaš pravo da se naljutiš što te spojili sa čovekom sa kojim si sedela u kafani par dana pre toga. šta, ti si previše dobra riba za njega? on je ružan, ti si lepa? on je seljak, ti si dama?
nema sprdnje na tvoj račun nikako?
+iljadu
dole NOTARI KLUB
@somi23, hvala brate sto meni slepom otvaras oci.
Pezos je misteriozno nestao malo pre tog incidenta. Slucajnost ne bih rekao!
JA SAM CUO DA LEMAJA UOPSTE NIJE NA ORIGINALNOJ FOTOGRAFIJI NEGO JE UBACENA FOTOSOPOM!
jeste, kozmo, sve si u pravu, sve je tako. el sad lakše?
mislim da lemaja ima nekog opasnog jebača koji lurka po vukajliji pa se boji da ne vidi inkriminišuće fotke. sumnjam na veljka ražnatovića
ako ćemo pravo, kosmo, glavni jes seljak.
ma nosi se bre, ne može se sa tobom ni diskutovati kako treba.
što ne kažeš šta ti je to toliko zasmetalo? ne znaš gde si došla?
nije lakše, nije mi ni bilo teško.
Jel se pojavljuje u filmu?
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/518701/IZA-KULISA-Ceca-rasplakala-Veljka
u pravu si skroz, nije trebalo da sama lutam po mračnoj vukajliji, svašta može da se desi. sve si u pravu. a kako me sad pitaš šta mi je zasmetalo, pa sama si rekla - ja sam razmažena. :(
ne znam dušane nisam gledao, čekam da izađe na dvd
Osim ako je bilo ovako ne vidim šta je strašno u cijeloj priči...
EDIT: Mislim to je jedino kako mogu da zamislim da neko nije dobrovoljno slikan sa nekim drugim...
pani, glavnom na čelu piše da je ljudina, domaćin i gospodin čovek. ima koje bi sa njim rado bile u fotošopu...
Nie jebac bijo pazle, to je strasno u toj prici...
КОЗМО, ПОЗНАВАЈУЋИ ТВОЈ УКУС ЗНАО САМ ДА ЋЕШ ОВО НАПИСАТИ, БРТЕЕЕ ХАХАХА
+1
Јебач није уопште био на окупљању.