Разноразно питање

1. Vas? Ima više Arkana?

2. Menjam nick jebeni onda

3. boxer, trulex ti danima šeta arija
    looooooooolkan

4. badum-ts, bravo, logička bomba
    QED, boxer je lokovao priču.
    Srdačan pljesak

5. Kaunte opet si kao vispren brt?

6. menjaš kurac xaxaxaxaxax
    bar dok ne izmoliš za još jednu odabranu

7. Po potrebi.
    Smaraš.
    Čekaj ollanikov post da ga ispratiš sa brate, toooo, sedim do tebe, care, xaxaxa.
    Trabant si.

8. Dobro je kante topljenico hahaha

9. Је л' зна неко детаљније о оном Телекомовом Бокс пакету уз којег нуде Сони четворку и телевизор?

10. nisu ti ovo RAZNA PITANJA sreto

11. Је л' зна неко детаљније о оном Телекомовом Бокс пакету уз којег нуде Сони четворку и телевизор?

Ćale me danas smarao sa tom ponudom.

12. šta ti glumiš tu nekog arkana pičkice mala pun mi vas je kurac

13. Vas? Ima više Arkana?

14. Da li neko zna kako da napišem žalbu na rešenje o učeničkoj stipendiji? Ili barem neka forma pisanja žabe tj. primer. Treba mi za mlađu sestru.

15. Andjeli, ko pokušava da bude duhovit preko avatara moga?
    Jel to pitanje sme da se postavi po novom pravilima?

16. Celt picko vrati mi avatar

17. Misliš da je celt brt?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.