ако ћете мед купите од пчелара јбг, ја узо две тегле кад сам пролазио иришким венцом од неких поред пута(узео и теглицу слатког од шумске јагоде ал то сам појео одмах)
Ja ogladneh od ove silne price o GMO piladima i povrcu stoke jedne
ja sam bio mnogo tuzan kad sam kupovao meso iz Trlica, i tripovao fazon to lokalna mesara, nemaju ogroman promet pa da moraju da GMOisu , a onda procitam da su prvi na listi uvoznika onog mesa sto je po svetu istekao rok a kod nas kazu "aj mali ne seri jesi ti nekad video svezu svinju" a kad pitas zasto nema svinjske jetre u prodaji oni kazu da su dali Mici iz Cicevca, trebalo mu za trasplaciju mnogo loko radzu
A jel ste znali da smo iz Belgije (nisam siguran 100% da je bas Belgija) za vreme one najezde pticijeg gripa (sta? picijeg hahahah) uvezli nekoliko hiljada SAMO desnih krilaca? Ispod cene lolo
Kad sledeći put budeš kupovao meso traži da ti ugase one ljubičaste neonke u frižiderima samo da vidiš boju mesa koje ćeš da kupiš --- ako te mesar ne istera napolje. :)
Неко је провалио да последњих 20-30 година су авиони својим издувним гасовима почели на небу да остављају те "хемијске трагове" као да су пре тога авиони испуштали водену пару као продукт сагоревања.
Па то нормално. Али те теорије иду много даље, нпр. да се намјерно убацују специјалне хемикалије да намјерно трују народ и то, да постоје прерађени авиони и те лудости, па сам питао није ваљда у то да вјерујеш. Ништа, све ок.
agroživ je važio za kvalitetnu firmu, ne znam pre tačno koliko godina
nema piletine dok sam ne uvatiš
А реално, "трујемо" се ГМО храном, само што већина тога није свесна.
Biće opet.
ако ћете мед купите од пчелара јбг, ја узо две тегле кад сам пролазио иришким венцом од неких поред пута(узео и теглицу слатког од шумске јагоде ал то сам појео одмах)
едит: добар мед био, то сам хтео рећи
а откуд знам, вероватно су тад њега и запослили са тим контингентом говеда ш квалитета.
RECI IM DIREKTORE
Videla sam pre neku godinu da su pokušavali da se provuku uz Dane Piva, bilo bi lepo da uspeju. Oni su imali kvalitetne piliće.
Е, Сморка, та два су се поклапала, то квлитетна фирма са тих 30.000.
Promenili vlasništvo, polako će sistem da se podigne ponovo. Veliki su oni bili da bi se to pustilo niz vodu tek tako.
Па подићи ће се. Само да од старе фирме не остане само име.
Neće samo ime, ima tu još što šta da vredi, bar koliko ja znam.
Ja ogladneh od ove silne price o GMO piladima i povrcu stoke jedne
ja sam bio mnogo tuzan kad sam kupovao meso iz Trlica, i tripovao fazon to lokalna mesara, nemaju ogroman promet pa da moraju da GMOisu , a onda procitam da su prvi na listi uvoznika onog mesa sto je po svetu istekao rok a kod nas kazu "aj mali ne seri jesi ti nekad video svezu svinju" a kad pitas zasto nema svinjske jetre u prodaji oni kazu da su dali Mici iz Cicevca, trebalo mu za trasplaciju mnogo loko radzu
A jel ste znali da smo iz Belgije (nisam siguran 100% da je bas Belgija) za vreme one najezde pticijeg gripa (sta? picijeg hahahah) uvezli nekoliko hiljada SAMO desnih krilaca? Ispod cene lolo
Kad sledeći put budeš kupovao meso traži da ti ugase one ljubičaste neonke u frižiderima samo da vidiš boju mesa koje ćeš da kupiš --- ako te mesar ne istera napolje. :)
Чек', где је Кафа, да каже коју о ГМО храни?
Сморка је ту, имамо фармацеута на теми. лололо
Како се од невакцинације деце стигло до гмо десних пилећих крилаца? :Д
Па то нормално. Али те теорије иду много даље, нпр. да се намјерно убацују специјалне хемикалије да намјерно трују народ и то, да постоје прерађени авиони и те лудости, па сам питао није ваљда у то да вјерујеш. Ништа, све ок.
Ogladneli ljudi, osamostalili se... (reci tominim potistenim glasom)
Али замисли који
нооб
о
о
б
мораш да будеш да гајиш гмо пилиће са само десним крилцем.
ЛОЛ, па тим људима треба забранити да гмоишу. Нумеју.