Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
да да да, јесте, тако сам некако и капирао.
jbt ja otkucam post, jos 3 ljudi napise isto fali mi GMO kucanje :(
Ne rade male firme robne marke, rade one koje najviše skinu gaće sa uslovima.
Sreća u nesreći je da zbog pada prodaje, sve više velikih firmi radi PL. Yuhor radi Premia salame, nisu loše, Neoplanta radi one M Proizvode za Merkator. Mož se probere ali.je većina i dalje sranje.
Dajte broj od DOBRO ili tako nekih firmi. Imacu secerca i krompira pun kurac da ima uvaljam hahha
Е а која је фора са 365 и Кплус и сличним говнима, генерално, фасцинантно ми је да неко производи буквално све од свемирске летелице последње генерације, преко пилећих крилаца до куртона за аутистичне.
Па не производе они све, само амбалажа њихова. Исто као и велики ланци супермаркета: Carrefour, Tesco, Netto
Dal da Vam otvorim temu GMO i tako to, pa da se svi selite tamo, jer je ova tema značaj izgubila looooool.
Ово све треба пребацити у ону Стеванову тему Актуелности
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
AHHAHHAHAHAHHAHA
Vladimir apruvz
I šta, ja vama, obezbedim siguran plasman, a vi jeftiniju radnu snagu? Samo muljaju.
Smorka Petković Dis
A koja je fora sa onim Premia proizvodima? To se baš onako nasilno uvuklo u sve sfere ishrane. Opako gmoišu.
Ma sve su to gmovna, znam ja...
Исти курац као КПлус, 365 и слично.
ovo mi je veoma poznato....
THILMO ILI BILO KO DAJTE AKO IMATE NEKE VEZE TAMO U DOBRO ILI TIM SRANJIMA DA SE POVEZEM.
Ово са ознаком 365 знам да је део Делеза.
gazimudo, rešenje je dangažuješ
GMO DAKTILOGRAFKINJU
http://i.imgur.com/rzhFGPG.jpg
Ma robna marka je osiguranje trgovinskih lanaca da će uvek imati jeftine proizvode iz svih robnih grupa, i to im nikad ne prelazi 20% ukupnih zaliha robe i prometa. To su šlj atrikli sa jeftinom ambalažom.
Problem je što smo mi sirotinja pa nam je robna marka postala jedini izbor u kupovini.
Znam da je Delhaize imao problem da smanji prodaju robne marke, bilo čudno ljudima kako u Srbiji svi jure da kupe te krš proizvide.
50% ili ti dam kurac.
EDIT: To je taj princip poslovanja.
PET, al' ne jebem!
E, pa, da, sad si me podsetio, mislim da to 365 (sa nekim lavom) stoji i uz Premia proizvode. Kod njih uvek piše proizvedeno u Srbiji.... Ali to mi nije jasno kako se ta Premija provukla da bi mogla da ove sitne firme drži u šaci. Bukvalno se sećam tog dana kad sam videla pre nekoliko godina prvi Premijin proizvod, onako stavljen ispred Dijamanta. To Maksi opako pogurao, baš jako agresivnu kampanju su vodili da se proture.
Ali desna pileća krilca.... HAHHAHA
EDIT: To je taj princip poslovanja.
I 50% je za mene studenta bolje nego da sedim za kompom i ne radim nista. Onako cu da nakupim za more i za ameriku recimo. gg
А већи број прстију се назива полидактилија. Тако да јео ово ГМО полидактилиографкиња.
Od ljeoparda?!!
https://www.youtube.com/watch?v=bXa_B3Hl38I
Dabogda srpski seljak stiso muda ko francuski seljak, izleteo na ulice sa šleperima balege, izglasao kršten zakon o uvozu hrane u zemlju. Fali nam proizvodnja vrhunske, vrhunski skupe, garantovano domaće hrane, da srpski buržuj ima šta da kupi i da ima šta da se izveze evropskom buržuju.
Није имо Макси шта да их гура, кад то јесте Макси. лоло
MOJ JE ŽIVOT ŠPRICARSKA, SKORO PA ZAVRŠEN.....