Разноразно питање

1. bensedin,bromazepam,larazepam,rivotril...
    od domaje je kuvane kore od jabuka,kamilica,valerijana...

2. Kažu učeni ljudi da se posle seksa čoveku prispava, ne znam dal to ima da se nađe kod vas. Isto pomaže ako je riba đembela, duže se putuje kod promena poza.

3. Brate uzmi citaj, pocnu da peku oci polako, klones, i eto bam - san

4. lorazepam nikako, ja sam uzeo onako iz rekreacije jednom i otišao do grada s drugarom kog sam iscimao i tako išao i smarao ribe i ljude i pravio se da sam retardiran, cugao tuđa pića, smarao neviđeno i skoro pa popio batina. a inače nemam ekscese i ponašam se vrlo racionalno kad se odvalim od čega god, a ovo me tolko oduvalo, da se ni ne sećam ničega, potpuni prekid memorije, drugar mi posle sve prepričavao. znam samo da sam uzeo loros u petak, a probudio se u nedelju. nije za zajebavat se s tim sranjem

5. Mala Vidra
    poslušaj me, stoko

Маркo
    нећу зинат

Као да су у браку дваес година! Лолололо

6. jednoj ribi iz moje srednje su sipali u piće lorose pa je onda silovali, doduše ona je sve vreme kao bila budna i nije se opirala, ali nije bila prisutna i ničeg se posle nije sećala

tako da znate, ako vam ne ide... to spavanje...

7. ово што је написао овај магнифисент је добро, могла би да ми помогне али неће

8. пробаћу варнере

9. Za te travkice je uvek dobro, ako ništa drugo da probate, mož' samo da pomogne.

E, Bač, a ako ti ne smeta da pitam, kakva je situacija kod tebe i sa najbližima? Psihički jesi pod stresom, ne moraju detalji? Pošto ako tu imaš problema, ništa ne pomaže, bensensdin preporučujem jer ublažava anksioznost koja može mnogo više da naškodi organizmu kad se vuče od benze.

I matičnjak i valerijana su sjajna stvar (sa tim što valerijanu muškarci teže podnose, gadniji im je miris nego ženama, ali ukusan je koren). Matičnjak posadi u bašti, to je kao korovska biljka (slično nani, iz iste su familije). Još bih dodao lipu, to baš ume da te natera da kunjaš.

lorazepam nikako, ja sam uzeo onako iz rekreacije jednom i otišao do grada s drugarom kog sam iscimao i tako išao i smarao ribe i ljude i pravio se da sam retardiran, cugao tuđa pića, smarao neviđeno i skoro pa popio batina. a inače nemam ekscese i ponašam se vrlo racionalno kad se odvalim od čega god, a ovo me tolko oduvalo, da se ni ne sećam ničega, potpuni prekid memorije, drugar mi posle sve prepričavao. znam samo da sam uzeo loros u petak, a probudio se u nedelju. nije za zajebavat se s tim sranjem

hahhahahahha, nešto slično ovome se stvarno dešava. Benzosi se daju pred operacijsku intervenciju, a neke operacije se rade samo sa njima kad je anestezija rizična, onako nisi normalan, svestan si, ali posle imaš amneziju na prethodne događaje. Baš sam razmišljala i mislim da upravo to bi vanzemaljci koristili kada kidnapuju ljude i zabadaju im ono kao kod Kartmena.

Onaj ko ima suprotnih problema, ne može da ustane i mlak je maksimalno za sve oko njega, neka proba đumbir na vrh kašike, budi iz mrtvih.
    I kantarion, on medicinski dokazano pomaže u borbi protiv depresije (ali ne smete ga sa drugim antidepresivima kombinovati, ako njih već pijete).

10. Пиј доста течности Марк.

11. ово што је написао овај магнифисент је добро, могла би да ми помогне али неће

jednoj ribi iz moje srednje su sipali u piće lorose pa je onda silovali, doduše ona je sve vreme kao bila budna i nije se opirala, ali nije bila prisutna i ničeg se posle nije sećala

Jel postoji disklejmer za ovu temu?

12. Debelog treba maljem medju rogove, onda bi malo prikunjo!

13. шоми брате написо сам да мрзим да се будим због пишања

14. мрзим да се будим у сваком случају, онда морам да устанем и упалим светло и онда онако жмирећи пишам јер ми смета очима и запишам даску да простиш после ми кева сере што сам говедо

15. a mo'š i da malo ne budeš razmaženo derle, pošto imaš 23 i kusur godina

16. Dobro bre, Vidro i Marko. Ne ide više to.

17. што сам размажен шта лупаш

18. Оц Јоил
    lorazepam nikako

sta si ti uzeo?konjsku dozu?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.