Mada realno, wtf chrome, nekad je bio kul, posle je nešto počeo da mrljavi, prešo na Firefox ima već skoro možda 2 godine.
Ja takođe prešao prije godinu dana kad mi je hrom postao hrom, tj. kad mi je počeo da otkazuje čim ga pokrenem(čak i nakon reinstaliranja). Sada imam samo neku probnu verziju, čisto da popunim rupu na desktopu.
нека кампања ти да нпр. 20 долара, ако ти тражи да скупиш само кликове добијаћеш 60 центи по клику, а ако ти тражи да ти се неко региструје преко линка који добијеш 70
требаће ти бар две кампање да накупиш 50 долара на рачуну колико ти је минимум да пребациш на картицу
значи за 25 људи се добија 75$? па јеботе ако ништа бар ту цифру могу да покидам
бокс јерси ти исто скупио? јер могу дупли налози тј. профили за слагалицу/други мејлови, има ли неких санкција типа да те не исплате ако провале да нису прави људи
reinstal hrom i cini mi se da je dobro za sad
bar yt cepa
Ja takođe prešao prije godinu dana kad mi je hrom postao hrom, tj. kad mi je počeo da otkazuje čim ga pokrenem(čak i nakon reinstaliranja). Sada imam samo neku probnu verziju, čisto da popunim rupu na desktopu.
za sad je sve dobro, samo addblock nece da blokira dosta reklama ?!?!?!
Onda diži sistem ili kupi huawei ;-)
Šta znači "bolje mišljenje o sebi" koje omogućava kruna?
To ti je neznatno mali procenat vjerovatnoće da će ti ujutro pući ogledalo u 100 komada kad se pogledaš u njemu.
*Pehar
I za pehar imam isto mišljenje....
Jel zna neko od vas nesto o sajtu PaidVerts?
Drugar me ubedjuje da je kao 100% legit, treba se posvetiti, bla bla moze fina para da se uzme.
Meni je nekako sve previse sumnjivo tu...
http://ssht.info/n4n2w1T-n6n6o
региструј се на ово они плаћају проверено
Jbg, Jebac, ovi tvoji svako malo traze da dovodis nove ljude. Gde da nadjem 20ak ljudi i to u par navrata?
P.S. Registrovao sam se jos davno kad si kacio link na cet
овај paidverts ми није јасан, дркам неке као рекламе већ пола сата и узо сам целих 4 цента
ео гледам нешто на јутјубу лик после 75 дана дошо дотле да узима 16 долара дневно
хаха ја за 75 дана можда нећу бити жив
Gloop si
мајо прекини да се тако понашаш
баче колико треба људи да се скупи за прву трансакцију на оном бишаперу
25 mislim
Odgovaram ti ja jeri sam jebač u rl
зависи какве кампање имаш
нека кампања ти да нпр. 20 долара, ако ти тражи да скупиш само кликове добијаћеш 60 центи по клику, а ако ти тражи да ти се неко региструје преко линка који добијеш 70
требаће ти бар две кампање да накупиш 50 долара на рачуну колико ти је минимум да пребациш на картицу
значи за 25 људи се добија 75$? па јеботе ако ништа бар ту цифру могу да покидам
бокс јерси ти исто скупио? јер могу дупли налози тј. профили за слагалицу/други мејлови, има ли неких санкција типа да те не исплате ако провале да нису прави људи