Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
loooooool
Loooooooool opaaaaaaa jebi seljane
Kapiram da je samo šabac veća selndra.
loooooool
http://i.imgur.com/Nxt0fPb.png
иза сваког успешног профила стоји бохорова слика.
а иза сваког неуспешног стоји аиван.
ко је аиван?
нико не зна.
шта хоће?
ништа. такав је аиван.
A ja aivaan
Mislio sam da me voliš
I da sam ti preko potreban
Kolko je tacno ovo za valjevo i sabac au
Zar nije Loznica najveća?
Zapalio sam semenke u rerni, znači jebena dimna zavesa u stanu. Ima li neki trik kako da izbijem onaj zagoreli smrad iz stana?
Ćilmo koji si kurac palio semenke u rerni.
Operi zavese i razmuti 2 čepa lenora u litar vode i prebriši stan ceo
Ili da se iseliš iz gajbe.
Pa kad kupis jebene semenke koje su polupecene i nisu slane, znaci ostave ih zive da budu teže i stede so.
Zato ih ja uvek posolim i ubacim u rernu na 10min. Budu jebacki pečene i slane..al sad sam se zajebo. Ugljenisale se i svaka stvar u stanu mi se usmrdela na dim.
брт што штедиш на јебеним семенкама? купи нормалне и решена ствар... први пут чујем да неко стави јебене семенке у рерну да допече
Pa normalne sam i kupio, takve su sve. Ja volim da budu onako dobro pečene, a sad su sve bele ko da su žive.
Ej Boh, sad videh tvoj post. Pa slicno mi palo na pamet, uzeo serpu u stavio na ringlu, dolio vode i sipao lenor, nesto za brisanje stakla, onu tecnost iz ambipur osvezivaca za kola, mer, i neku radzu od dunje al ima ekstrat oseti se.
Al onda mi dosla zena i rekla da joj ne smeta dim nego miris hemikalija u stanu jbg..a trudna je, pa sam morao da iskljucim to. I sad i dalje smrdi.
nek je srecno
Hvala.
Tilmaro prejebačke semenke imaš u Rodi na Bulevaru kod niš ekspeesa, neka crna kesica sa crvenim slovima gde piše SEMENKE, znam da sam se davio u njima svojevremeno.