Разноразно питање

1. Ko su ovi sa dnevnjaka?

2. Ima li odje nekih fonovaca??

3. Haha, pa zar ta selendra ima internet uopće?

4. haahhahaahahhahaha lol jebi seljane

5. Sta je sa sjtoom dodaj.rs?

6. A ima li neki sajt gde moguu na gif da dodam sliku, tj glavu. Kao ono sto su pravili rajdera na glavu rakuna kako krade hranu.

7. Hahahahaha imaš li taj gif?

Inače, možeš u bilo kom programu (npr. fotošopu) koji odvaja frejmove gifa. Postaviš na svakih X milisekundi (kolko te mrzi ili ne mrzi) i lepiš slike, pa vratiš u gif.

8. 5 komada je Zlezda primila na Cmarakani od Borca. Zanima me vase misljenje o opravdanosti slanja vladinog aviona i milionskih sponozorstava ovoj ukletoj tvorevini?

9. Dio, radijacija pravio taj gif, ima negde na nekoj temi..eto pomogao sam. :)

A treba mi nesto lakse ako postoji, aplikacija neka ili nesto kao jibjab sto je bio.

10. Zangecu
    eo 3 ili 4 dana sam do nocas tripova da nesto kompijuter mi pišti kad nocas ja se malo nagni pud kompa ono prestade ja se odmakoh ono nastavi i onda vidjeh da mi je desno uvo u pitanju
    znaci nista ne radim i odjedanput mi u desno uvo neki zvuk se cuje nesto ka ne znam kako da objasnim to se cuje malo pomjerim glavu i ono prestane vratim je u polozaj od prije i ono opet pišti tako nedje 2 min to traje i prestane
    nista me ne boli
    zna li neko sto moze bit muka

Ili ovo što kosmopolita kaže ili ti je sjaban punjač za telefon brate. Sličan problem imam, al jebeni punjač je prso delimično tj namotaji unutar njega usled proticanja struje stvaraju taj neki visokofrekventni zvuk i imaš trip da ti zuji nešto. Kad isključim punjač sve je ok :) Bukvalno ima radijus u kojem deluje i na kojem mestu u prostoru. Proveri da li imaš u blizini punjač uključen (mora da bude uključen u fon) ili neki usb kabal koji je u upotrebi (tipa usb kabl koji povezuje kućište i fon).

11. Haha jbg, ako neko ima poslaće. Nešto dobro i od radijacije. lol

http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201404/141742/gotovo.gif

Ja sam ovo pravio kako sam napisao, vrv preko ovog gif-animator što piše. Kolko sam imao strpljenja, vidi se da sam samo na 3 frejma stavio elipsu.

12. au torima ja sam mislio da sam jedini :D jebeni punjac

13. joj i mene je jednom punjac tajko zajebavao
    otisao ja sa ribom na ljetovanje u neku vilu, i posle grada pijani legli mi, iznad glave nam cijevi radijatora i pored punjac ona njen ukljucila
    u po frke kad sam zaspao cujem ja zuji, ma iritira. kontam jebao me alkohol, prekid sistema sta mi je ovo trebalo
    ja ustajao tokom noci, mislio da voda curi u cijevima, kuckao cijevi i radijatore
    nisam mogao da spavam, jastuk na glavu stavljao, kontao pritisak, ma puko reko
    sutradan vidim da je ono govno prokleto od punjaca i kontam ko jos cijevi radijatora puni u avgustu jebo me konj

14. Jebena je to stvar, čim nas ovde ima ovoliko, zamisli tek razmere na globalnom nivou.
    Apropo ove teme, vest od pre dva dana:
    http://www.blic.rs/Vesti/Svet/610777/BIZARNA-SMRT-Tinejdzerka-se-ubila-zbog-alergije-na-bezicni-internet

Ko je gledao Better Call Saul zna koliko je jebena intolerancija na em zračenje :)

Inače, podseti me cela priča na ovo :D

https://youtu.be/v5j_GAh1Xsk

15. Treba mi onai kurac, sto u nj ubacis sliku svoju, i onda je edituje, pa bude sva od ociju ?!?
    (Sig neko zna sja msm, radili su mnogi to na vuci)

16. http://deepdreamgenerator.com

ЕДИТ: И дај се мало описмени једва прочитах шта хоћеш

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.