Разноразно питање

1. Ljute paprike posadi, možeš Gazimuda da pitaš da te posavetuje

2. Umrecu od stresa jebenog GDE NA EBAY APLIKACIJI IMA OPCIJA SELL PRODUCT JEBENA????

3. sta je sa milosem sa novog beograda? :/

4. čita jednu veliku veeeliku knjigu

5. ima li se gde kod nas kupiti nba dresova?

6. verovatno na kupujem prodajem.

7. немој куповати код нас јер наруче на али експрес, плате дваестак долара и продају за 50 евра+

наручи на али експрес, има сасвим финих реплика за мале паре

8. Ima gusti ortaka pravi po narudzbini koji oces

I na fb ima stranicu ja mislim

9. replika je tesko sranje od dresa...nema veze s dresom

swingman su odlicni....oko 80e

autentik vec idu i po 200-300e.....al swingman je vise nego odlican, mnogo bolje dati 80 za njega, nego 50 za odvratnu repliku

10. e ocu drugu da kupim dres za rodjendan boli me kurac da dajem 200e, to neka da on kada bude sam sebi uzimao lol

11. Hahahahahhaa kosarkaski dresovi, ko jos to nosi. Usracu se od urbanih likova sto prate nba umesto fudbala. Ubijte se. Imas nekog lika na Konjarniku prodaje full dresove za 20-30 evra. Fudbalske naravno

12. Како страница против хипстерлука, Бане? џД

13. Бане дебели
    Hahahahahhaa fudbalski dresovi, ko jos to nosi. Usracu se od urbanih likova sto prate jelen super ligu umesto ABA lige. Ubijte se. Imas nekog lika na Konjarniku prodaje full dresove za 20-30 evra. Odbojkaske naravno

14. Ахахахаха како беше страница ”ми ћосави србије”?

15. ношење кошаркашких дресова је тако 2003.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.