Разноразно питање

1. De je ona legendarnost
    Bozic je a ja sam sam.....tako nesto ??

2. crkva gotivi kintu.milo gotivi kintu.
    milo i crkva fajt.
    fajt oko kinte.
    u srbiji crkva dobije kintu od drzave.
    vucic borac za srbe odmah postane.
    a da ne da kintu i sta sve vec treba izdajnik teski bi bio.

nije trebao ovako post da ispadne,ali takav je tok misli bio.

3. Mislis nesto kao car Dusan sto ih je ogranicio sta smeju da rade i da ne smeju da maltretiraju svoje kmetove? Pa je jedini Nemanjic koji nije svetac.

4. Zna li neko gde se imaju uzeti ovakve naocare?

https://www.picclickimg.com/d/l400/pict/352608488847_/Vintage-1960s-Vietnam-War-Era-Military-American-Optical.jpg

https://i.pinimg.com/originals/35/46/4a/35464ae0be8e0055a49e201d1e3b8ae4.jpg

https://i.pinimg.com/originals/a1/79/4f/a1794fa571dc81b6b73a7314184717d7.jpg

Po mogucnosti kopija neka, da nisu preskupe. Treba za snimanje nekakvo, pa postoji sansa da se u toku istog sj*bu ili slome, ne vrijedi bacati 200+ evra na tipa pola minute snimka.

Al trebale bi bas ovakve, ne pitajte zasto.

5. Ljubitelj sam parfema i koristim ih svakodnevno možda i previše. E sad
    Imam u svakom trenutku 4,5 komada al
    Jedan koristim 90 posto tog vremena
    Problem je nastao što sam ja prestao da osećam taj miris.
    Sta da radim jebeno da prestanem da ga koristim teška srca i ako je to rešenje koliko dugo treba da napravim pauzu da bi mozak počeo ponovo da ga registruje jebeno?

6. mislim da postoji sansa da si prvi koji ozbiljno pita ovo pitanje na svetu. verovatno bi mogao da napravis doktorat na tu temu ako bi seo, skupio ljude i napravio eksperiment koliko im treba vremena da ponovo pocnes da registrujes parfem koji si dugo nosio.

najverovatnije bi naso i neke korelacije o kojima niko nije razmisljao tipa da azijati brze pocnu da registruju a arapi kasnije, sto bi otvorilo citavu novu stranicu u ispitivanju mirisa, kako god da se zove ta nauka, nosologija.

7. Jok, olfaktologija :-)

8. Boh u istoj sam situaciji sad cu da opisem

Ja koristim jedan te isti parfem 5 dugih godina. Imao sam bocu relativno novu kad sam upoznao sadasnju devojku (pre 5 godina) i taj se parfem njoj dopao pa kad sam sjebo tu bocu ona kupila jos jednu.

p.s. uvek imam tako nekih parfema sto sam dobijao za poklone pa sam koristio to random danima, da me ne prcate sad kako to da sam sastavio 5 god sa 200ml

E sad, rasprodao sam sve od parfema osim tog, i iskreno jedva cekam da ga potrosim jer mozak vise ne registruje taj miris, kao vodom da sam se naprskao, a i parfem taj kurac je nista spec, nego moja devojka je izbeglica ko i ja pa ne zna nista.

https://www.mirris.rs/wp-content/uploads/2019/02/Carolina-Herrera-212-VIP-Men-100ml-EDT-Tester.png

Ovo je parfem ne znam koliko ima jos u njemu takva je boca jbg da se ne poznaje.

Ona kaze uvek da lepo mirisem kad stavim ali ja ne sebi to ne osetim. A kad sam npr bio klinac 2010e godine tad sam koristio 1milion kao i mnogi drugi narod, i taj miris sam osecao sam na sebi a ovaj vise ne.

Planiram da uletim ozbiljno u pricu o parfemima da se nauzimam nekih tom fordova dekantovanih armani code versace eros dior sauvage i ta prica jbg nema vise zajebancije

9. Celt nećemo o doktoratima jebena je to tema zadnjih dana.
    Sva sreća što sam zapamtio količinu koja je podnošljiva inače bi gušio narod što se nekad i desi. Plus što vrtim 5, 6 ceo život jer ne volim sladunjave nikako a od ženskig mi samo od 3 fazon nije muka. Al ozbiljna muka tera me na povraćanje ako ih udišem duže od 5 min

10. Jel jadno prskati se one milionom u 2020. godini?

11. Secam se pre kad sam bio mladji pa idem sa mojima negde na slavlje, keva stavi parfema a ja se gusim, muka mi je. Ima mnogo presranje zenskih parfema, ali mislim da sam negde u nekom prolazu kraj nekih bas bas dobrih picki 2 lige iznad mene osetio full zenski parfem. Evo sad kazem ovde kad se sledeci put to desi pitacu za parfem pa zapisati negde da kupim devojci, tj nek kupi sama sebi

12. Jel jadno prskati se one milionom u 2020. godini?

Da.

Mada će pre ili kasnije da se obrne krug pa će to biti retro, vintage, kul, ali mislim da jos nije doslo dotle. Ustvari mislim da one milion ne treba niko stariji od 20 godina da koristi ikada uopste. Ako ti sta znaci moj otac koristi one milion jer je jednom cuo video pomirisao i sad je to za njega tapija ne postoji druga opcija

13. Nikad ga nisam voleo. Ne tvog oca nego milion. Dobio sam za rodjendan davno i na kraju ga poklonim drugu jednom koji je tako pička mala.

14. Plus što vrtim 5, 6 ceo život jer ne volim sladunjave nikako a od ženskig mi samo od 3 fazon nije muka.

U kojim prilikama koristiš ženske parfeme? Kad se viđaš sa Kosmopolitom ili?

15. E jebes me i ti reme sad, dodajem i taj tvoj u spisak.

Moram naruciti jedno 10-20 dekantovanih parfema po 5ml, to ce me kostati 10-20k dinara, pa onda testirati svaki, potrositi to sve za 6 meseci do godinu dana, pa kupiti dva ili tri favorita moj si favorito rito rito tebi sve se oprasta to me kosta jos 10-20k dinara onda pa onda narezem “ti bi da vodimo ljubav u kolima da vodimo ljubav”

https://youtu.be/jLmpPZqOKtE

16. brate parfemi koga boli kurac koji god da stavis riba ce da te laze da obozava tvoj miris

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.