Prijava

Brt totalno te zovem ako planiram neki vikend tamo. Bez zajebancije i lokacija je top

Aj kad bude gotovo, dolazi i neki pro fotograf da uslika. Puštam link pa da mi kažete završnu reč.

jel moze negde na netu da se gleda ep uzivo.dzabe.prosto ne mogu da verujem da se ovo desilo.jos ne mogu da se opasuljim.

moram da ti kazem da si car/lajkao sam ti def.da si imao 1000def sve bi lajkao

Moze jedno raznorazno pitanje za Tilma- koliko dugujes po bankama, raznim tehnomanijama, i koliko su ti tast i tasta uleteli za stan, jebem te usta zvalava besramna nesposobna?

Jesu li svi postali dousnici, slabo vidjam ljude da nose slusalice?

Ел знате неки добар еурокрем да се има узети овако по супермаркетима итд?

Драстично је опао квалитет свима, једино Нутела ваља нечему (и то она за немачко тржиште, домаћа је исто срање), не могу да нађем пристојан крем већ дуже време

+ za jafin krem, preporuka

ne znam ima li ga kod tebe ali probaj nociollino krem, jako je sličan nuteli a jeftin je

Фала, пробаћу

Kaloricno ti to bolje se zasladi belim Machom u casi nego je 269 din pa ne znam da li ti to predstavlja problem

Заслади се ти курцем

Nisam ja tvoja majka pa da mi kurac bude prvi izbor kad pozeli slatkis

VAZNO!!! VAZNO!!! VAZNO!!!

npr imamo sad nekog zastavnika, koji je u vojsci 20 godina, otkud znam sta su mu duznosti i sta rade uopste ti podoficirski cinovi, al recimo da je on neki vec zajeban lik ima reputaciju....i imamo nekog potporucnika, porucnika sta je vec taj najnizi cin, tek izasao sa akademije, al oficir...i ko je tu u hijerarhiji onda iznad koga??

Na papiru porucnik, a u realnosti mu je bolje da cuti prvih 4-5 meseci jer ne zna kurca, i napravice ga smesnim zastavnik.

Odnosno tako je ako je recimo masinski inzenjer dosao u neku firmu, i uporedjuje se sa nekim glavnim majstorom koji je napravio vec 200 takvih masina koje ovaj sa fakultetom vidi prvi put u zivotu. Ako je bas o vojsci rec ne znam ne interesuje me, ali je tamo uglavom sve u formi, nista u sustini, pa onda visi cin je vazniji.

danas blejim sa ortakom i kroz 3h razgovora, dođemo do teme, kako naš jezik može baš jako puno da bude konfuzan.. dotakli smo se izraza "taman posla", nikako nismo mogli da dokučimo, zašto "taman posla" ima baš takvo značenje kakvo ima.. kao, kako to da je dosta posla = ne dolazi u obzir, nikako, ma ajde nema kurac da te boli, završeno ti je to.. može li neko da nam razreši ovu problematiku i ako imate još neki sličan izraz koji, nema veze sa vezom a opet ima neko značenje koje svi razumemo, ostavite reply ovde..

ceo jebeni dan imam brain fartove od današnjeg razgovora..

kako to da je dosta posla = ne dolazi u obzir, nikako

Можда није у смислу доста количински, него у оном "таман би ми легло једно пиво" фазону.

И онда саркастично > "ето нам таман посла којим ћемо се бавити"

Мада и ако јесте то, превише се израз раширио и искривио, јер не може у сваком контексту у ком се користи да се замени реченицом изнад

Taman posla meni više ima neki kontekst kao 'već imamo dovoljno posla i briga, baš nam sad još fali i tu stvar o kojoj pričamo da dodajemo na tu listu obaveza'. Definitivno je izraz koji je prožet sarkazmom.