Prijava

pozdravte kotkuće i vi prijatelju uvek volim da izađem u susret pri identifikaciji kurava

пре 10 година се мувала у емисији са гњатом сад видим има дете обучен ко малени педерчина ал добро тако је то у великом свету

Gnjata ga nije vadio jbg

Da li Gordana Mihajlovic laze narod kako ce biti referenduma o Rio Tintu samo da primiri javnost dok ne prodju izbori, a onda dve tone dinamita pod Cer i rusi sve u picku materinu?

Zamisli koliko je potrebno debilnih odluka donetih kroz debilne umove da bismo doveli sebe u ovakvu situaciju. I onda se Srbi busaju kako su najpametniji hahah pa

Iz greske u gresku, decenijama unazad

Evo kakvu novinarku i savesnu osobu jedan folker naziva kurvom, kako te nije sramota smecaru. Treba tuzbu da popije
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/zaklina-tatalovic-svaki-dan-se-u-srbiji-sakrije-tona-istine

ajmo jedna banana za stratu

6 definisa still thugin' on me alo decko idi malo pikaj frizbija sa Stevcom i Kissarmijem napisi jos 200 definis pa se vrati da probas ponovo

dugo mu je trebalo da opet počne davati felacio.

4 definisa still thugin' on me alo decko idi malo pikaj frizbija sa Stevcom i Kissarmijem napisi jos 200 definis pa se vrati da probas ponovo

s j

du e

MOM LOOK AT ME AM GENIUS

Da li je moguće da je sajt preopterećen? Kaizen neka pogleda ovo.

El ima neki advokat ovde? Treba nešto da mi se pojasni onako pojednostavljeno, a i malo usputno da se ispišam i pokenjam po državnom birokratskom aparatu.
Znači prošle godine prodamo burazer i ja stan koji smo nasledili i vodio se na nas dvojicu po pola. Stan se raspadao maltene, krov prokišnjavao, niko nije živeo u njemu i složili smo se da je najbolje da ga prodamo. Dođe lik, sa ženom i detetom, zainteresovan, hoće da uloži u stan da ga renovira, da pare, dogovorimo se, sve kul svi srećni svi zadovoljni. Jebendisanje u katastru i kod notara što je bilo tad neću ni da spominjem jer smo nekako prejebali to, da se taj stan prebaci na njih (na ime njegove žene).
Fast forward do današnjeg dana, zove me on kaže, e brate mi hoćemo da prebacimo vodu da se vodi na nas (il tako neki kurac, ne zanima me preterano tbh), ali imamo problem jer se u katastru pola stana vodi na moju ženu, a pola stana na vas dvojicu i dalje nekako. Znači katastar je njegovoj ženi uredno naplatio porez na imovinu i sve to, tad nije postojao problem, tad kad treba pare da uzmu, tad se sve vodi uredno na onog na koga treba, a sad kad hoćeš nešto da uradiš, e tu nastaje problem. Rekli im oni tamo u katastru da treba da donesu IZJAVU koju treba burazer i ja da potpišemo da smo primili celokupan dogovoreni iznos iz kupoprodajnog ugovora, kao da bi oni imali dokaz da nas oni nisu prevarili ili jebem li ga šta. Odemo mi kod notara, odnesemo tu 'izjavu' koju sam ja lično otkucao u Wordu, oni tamo pogledaju mi pitamo da li je sve ok kod ove izjave da li treba nešto da se menja da se drugačije frazira, oni kažu ne sve je ok primiće oni ovo u katastru.
Potpišemo buraz i ja, batica što je sad njegov stan plati taksu, 720 dinara čisto onako da te klepnu malo, i raziđemo se tu misleći da je to dovoljno. Zove me on sad kaže oterali ga iz katastra jer neće da prime ovu izjavu, mora advokat da nam napiše izjavu. Šta bre kurac?
Znači sve sam ovo iznasrao da bih postavio jedno prosto pitanje, da li ja, kao državljanin ove raspale zemlje, punoletan, pismen, pri zdravoj pameti, imam pravo da sam svojim rečima napišem neku izjavu iza koje stojim u potpunosti, odnesem je kod notara, overim je, i da ta izjava ima nekog značaja? ILI mora da plaćam raznorazne provizije, takse, kurce palce da bi mi neko NAPISAO IZJAVU, jer jelte, ja sam nepismen pa ne umem sam, mora čika advokat lepo to da mi sroči da bude cakum pakum da se ne nerviraju gospoda iz katastra.

је л зна неко како да скидам слике са ИГ а да не користим скриншот опцију, причам о исраграму за компијутер, кад имам оних 10 слика у колони морам да их скриншотујем и исечем центиметар слике лево и десно због оне стрелице на средини.
ајмо помож хацкери

Ако су јавни профили, само укуцаш у гугл нешто типа "инстаграм пхото доњнлоад" јер има пун курац сајтова где само пејстујеш линк и он ти извуче слику.

Ако не, пробај их избунарити из инспецт елемента