Разноразно питање

  1. pink i hepi, samo moras da ih gledas iz svajcarske, kao celt.

  2. Nostalgija sreca radost dusa

  3. Private TV, Brazzers TV, Dusk!, Hustler TV, Dorcel HD, Hustler HD, Playboy TV HD.

  4. nice and calm. i bol u kurcu

  5. gledaj tv ciljno jbt. pusti neku muziku.

    ili nadji na jutub neki video tipa kamin/ribe/kurac 10 sati ili tako nesto pa neka ti ide u pozadini. mada je meni to malo tupavo.

  6. ako ćemo realno, neki alternativni sportski kanal tipa SK Golf, Extreme Sports ili Motorvision TV, meni je lično najdraži Motorvision od ta tri.

  7. Ne bukv dobijam odgovore tnx

    Mada nijedan kanal nije true do kraja ali ima tu notu da oboji ekran u solidnom smislu

    Ranije samo doc tv stanice ali svelo se na jedno te isto i gomila reklama. Isijavanje. Nemodz gledas tv da te ne stresira. To je neki batom lajn

    No stress, calm, no reklam ili bar bez agresivnih reklama.

    Jbt imamo azdaje u kuci kao 50 zena da ozenis

  8. mesni narezak
    Private TV, Brazzers TV, Dusk!, Hustler TV, Dorcel HD, Hustler HD, Playboy TV HD.

    O kolega vidim i kod vas otključani ovi kvalitetni kanali. Kod mene u zgradi imamo za džabe ceo ovaj paket jer nam na krovu neka antena operatera pa zbog toga je kao cela zgrada oslobođena plaćanja TVa. Jedno vreme mi bili non stop upaljeni ovi kanali ali brzo smori jer se vrte jedne te iste scene konstantno.

  9. Svako je doziveo ovo smokljino.

    Lvl evo je opet ova kako joj ne dosadi glupa kurva prosli put sam izdrkao eo probacu ponovo nr znam zasto me je to lozilo

  10. O kolega vidim i kod vas otključani ovi kvalitetni kanali.

    jesu kurac, samo sam pročitao spisak kanala od SBB. ja imam telemach i to osrednji paket, samo dorcel hd i to je to. puste za praznike duše od ljudi da se može drkati i pomoću ostalih kanala, naročito tokom verskih praznika.

    Jedno vreme mi bili non stop upaljeni ovi kanali ali brzo smori jer se vrte jedne te iste scene konstantno.

    a to jeste. kada sam ranije imao više kanala tog tipa, tek doveli resiver, svaku slobodnu minutu sam proveo gledajući ih. nedugo nakon toga, smučila mi se pornjava i nisam je gledao više brat bratu godinu dana.

  11. Mesni to smesni narezak trnfrmtn

  12. Ja samo gledam ID Discovery i Crime & Investigetion.

    To mi dodje kao krajm-misteri film, samo što se ovo stvarno desilo.

    Doduše žena mi stalno zvoca, kao opet gledaš ta ubistva.

  13. TV retko gledam, a kad gledam, samo idiotluke za mozak na pašu. Ionako sam prednjim nogama na tastaturi svaki dan, ne trebam još preterano i posle posla.

  14. Kad pomenu tastaturu i rad posle posla.

    Imam ponudu da onlajn obučavam filipince, indijce i tu žgadiju za neke poslove preko upworka, tj data entry.

    Ja naravno nemam pojma o tome, ali je stvar prosta. Pošalju mi par tutorijala koje ja naučim, gde i kako da nađu podatke, i o čemu da vode računa kad unose podatke da ne pogreše. I onda testiram i obučavam te što rade za 1 dolar.

    Znači toj firmi je puko kurac da se zajebava sa njima, hoće neko da im bude filter i da iz mulja izvuče ono što valja.

    Daju mi 100 hiljada dinara fiks, i posle imam neki procenat od svakog kog zaposlim a radi dobar posao. Oko 165k mesečno je zarada.

    E sad, to sve zvuči prelepo. Ali ja nisam u tom poslu. Koliko je to zahtevno, koliko vremena oduzima, kako je kad radiš onlajn sa tim žutaćima?

    Je l' radi neko nešto slično. Za platu bih odmah pristao, al neće niko da me plati toliko a ja da ladim kitu. Ne bih da se uvalim u nešto pa da okapavam i nemam život. Sa druge strane, dodatnih 165k mi budi neko trnjenje u mošnicama kao kad Srbija igra finale EP u košarci. Xd

  15. Li brate kolki post, tek sad vidim kolko sam opterećen.

  16. Brate fascinantno mi je kako neke ljude jednostavno oće u životu i kako zabadate te ladovina a mega isplative poslove na tom upworku kurčevom. Znam jednog lika, nije mogo nađe poso, napravi nalog tamo, nekoliko dana ono standardno bauljanje nov nalog niko ga neće unajmi, content writing sranja, recenzije itd itd, i tek niotkuda mu se javlja neka baba iz Holandije i nudi mu da transkribuje audio snimke sa nekih suđenja i saslušanja tamo, znači samo da sluša šta se govori i da otkucava, ništa lakše. Zaboo masne pare, poso bio poduži, boli ga patka. Ja kad sam napravio nalog tamo naravno zaobilazili me ko tursko groblje. Jednostavno https://www.youtube.com/watch?v=2Py37G9qsfY

    A za ovo

    Ne bih da se uvalim u nešto pa da okapavam i nemam život.

    Brt što bi sebe davao do te mere za neke random žute retarde na pola sveta od sebe. Uđi u to, radi ga s minimalnim mogućim trudom, uzmeš si pare nakriviš kapu i ćao đaci.

  17. Srećno ti bilo, Thilmo. Indusi, filipinci i balkanci najveća bagra s kojom sam imao doticaj što se tiče te vrste posla, na Upworku i van nje. Čast retkim izuzecima, ali većina ima ispodprosječno znanje svega a natprosječno mišljenje o svojim sposobnostima. Dunig Kruger da ne može mrtviji. Također, većina shvati to kao aj radiću nešto prekokurca i uzati dodatni 1k evrova nedeljno ili mesečno.

    Balkanci, filipinci, indijci, kinezi, jevreji. Izbegavati ih na Upworku. Čast retkim ali baš retkim izuzecima.

  18. Jel ti u tu cenu uracunat deo koji uzima upwork, 20% je bilo pre

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.