Разноразно питање

1. Tihookeanske picke mora da su dobre.

2. Ne znam nista o njima,ali pretpostavljam.

3. A mogao bi i da guglaš sve to i razvijaš moždanu motoriku i filtriranje informacija umesto što se oslanjaš na ukuse ljudi koji mrze svoje živote i svršavaju na trejler najnovijeg Avatara

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpgZAXRjPjswaNuAilgEItaCbMoOzOmYHq-0zvr7TXE-iT6vBZIY3EA6B92P7k8N1LvvA&usqp=CAU

4. Može li mi neko naći onu sliku, u pitanju je skrinšot inboksa, neki musliman se udvara jednoj đevokci sa pravoslavnim imenom, i kad mu ona seenuje ili ga odbije, ne mogu se tačno sjetit, on njoj napiše da je "prava četnikuša"

5. хаха не знам за то ја милсим али знам за оно ало пичкосава

6. Prilično je stara slika, ima sigurno preko 5 godina.

7. Gde je onaj tekst ili definicija šta već bilo o liku koji provlačio kablove kroz cevi uz pomoć džukca nekog?

8. Mada sam mislio da je ovo pisano davno pre 10tak god fazon

9. Ja sam pisao original teksta Pez je prepričao i dosta je stariji tekst

10. Soferka mi je polupana, tj naprsla pa me zanima da l zbog toga mogu da me drkaju nesto na grani?

11. Mogu jer to im je dosta da kategorišu vozilo kao tehnički neispravno.
    Recimo na tehničkom su strogi ako je naprslina na vozačevoj strani, ako je na suvozačevoj onda i nije strašno jer te ne ometa, pa sam proceni dalje.

12. Зашто је девојка соколу зулум учинила?
    Да ли је девојка циљано желела да му напакости или је сокол колатерална штета у, рецимо процесу дефорестизације?
    Било како било, сокол је проклиње тешком клетвом.

13. Ima neko da se bavi modovanjem mehanickih tastatura ovde? Custom keycaps i sl?

14. koja je najbolja tunjevina u konzervi?