Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
У праву си Смарко, Дача прецизно разбија.
Ја би направио сајт, накачио неке своје хот слике у комбинезону, попалиле би се све милфаче, знаш какав пизмис би направио.
Onda bi stvarno plavile kupatila lolo
А ђе ће он имат појма, обожава Металику... Во имја оца...
Шлауф...?
kuku, ovaj džimi rešio da počne da se kurva. siroma'. a fino dete beše.
Прецизност је курац. Досадно.
Музичари без уметничке црте форсирају брзину, прецизност и технику. Дође им као надомештај. У већини случајева.
Нама за случај хитне интервенције узео много кинте. Гори су од гробара, користе људску несрећу. Лоло
Беше неко чукно ексером водоводну цев кад смо реновирали. Е то се зове поплава. Ми и још три стана. Кречили смо људима после, јебига. А тај радио 2 минута да среди цев.
Таман работа. Позове милфача, ја јој оправим славину, а ако оће курчине, шутнем је с труперком у вугла и отидем си кући.
ЕДИТ: Наравно, прво узнем паре.
Него ја да питам, неће ли Тони Јоми думре до концерта? Какве ракове има, какве пичке материне? А ја се плашио за Озија. :/
Koji oftopik...
Ја мислим да ће думре. Млад човек.
Него што нећу моћи да вратим карту без фискалног рачуна...
Начи пошто ћу ових дана дузмем карту, да чувам фискални? :)
Музичари без уметничке црте форсирају брзину, прецизност и технику. Дође им као надомештај. У већини случајева.
Preciznost nije nužno drkanje skale gore-dole, bildovanje prstiju i robotska mišićna memorija. Preciznost je odlika dobrih muzičara, a nedostatak iste nije uslov za emotivno sviranje. Da ne navodim neke glave poput Gatrija Govana, Šona Lejna, Džejsona Bekera(koji je nepravedno okarakterisan kao drkač kurca, a napisao je prave epske, gotovo filmske kompozicije). Recimo.
EDIT: Ja hteo na Heaven&Hell prošle godine, al potegne Dio da se udavi, i ništa.
Da li neko zna kako se meri i u kojim jedinicama se izražava ljutina papričica? Negde sam čuo za to, ali zaboravio sam o čemu se radi.
evo ima na Wiki
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BB
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BB
Касним :)
E fala ljudi, ne treba mi to uopšte al čisto da ne sedite zaludni.
a gledao sam i one mitbasters kako su se trovali ovim halapenjo, imali su da pocrkaju. ja obožavam ljuto ali u zadnje vrijeme izbjegavam :)
15.000.000 - 16.000.000 чист капсаицин (у кристалном облику).
Jbte ovo skida kožu.
edit : Članak na engleskom je opširan, ovde ima samo tabela.
Jel ja mogu da prijavim autora za vređanje ako mi kaže da sam smrad?