Koliko je potrebno vremena da prodje (otprilike) da bi se post na nekoj temi nazvao nekropostovanjem, što se sankcioniše banom?
drkomadino, evo: ja ne znam, nešto mi se čini da to modovi ne vole, ali ja za to ne banujem.
Ја сам добио бан и због овога некад давно :)
Није кажњиво ако је нпр смислен пост на теми и ако тема није срање, небитно колико је стара, бар по мојим мјерилима :))
Али ако идеш по старим темама и лупеташ коментаре који су беспотребни и тема још беспотребнија онда иде бан :)
Još jedno pitanje...
Postoji li mogućnost da neko od moderatora (ko je dokon) nađe neku zanimljivu temu i da on(a) nekropostuje, pa da malo forum živne...
Није кажњиво ако је нпр смислен пост на теми и ако тема није срање, небитно колико је стара, бар по мојим мјерилима :))
Али ако идеш по старим темама и лупеташ коментаре који су беспотребни и тема још беспотребнија онда иде бан :)
Постоји могућност, слободно ти изволи и нађи неку тему која ваља нечему, само не 10 тема :)
da kopiram smarkovo pošto je ostalo na prethodnoj strani a mudro je:
dakle, slobodno smisleno nekropostuj, evo smare i ja nećemo dat' bana na tebe :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pošto mi je pitanje zatrpao neki spemčić, postaviću ga još jedared...
Zavisi u kakvim si odnosima sa moderatorom koji je u tom trenutku aktivan.
drkomadino, evo: ja ne znam, nešto mi se čini da to modovi ne vole, ali ja za to ne banujem.
Još jedno pitanje...
Postoji li mogućnost da neko od moderatora (ko je dokon) nađe neku zanimljivu temu i da on(a) nekropostuje, pa da malo forum živne...
Оде ми пост на претходну страну, ево да копирам
Постоји могућност, слободно ти изволи и нађи неку тему која ваља нечему, само не 10 тема :)
da kopiram smarkovo pošto je ostalo na prethodnoj strani a mudro je:
dakle, slobodno smisleno nekropostuj, evo smare i ja nećemo dat' bana na tebe :)
ahahha, smare, briši svoj post, ja kopirah umjesto tebe :D
Аааа муке моје :)
Ово ми се стално дешава, малерчина сам само таква :))
Mnogo hvala!
Pronaći ću nešto za svoju dušu u nekim sitnijim satima...
pridružujem se , neću ni ja banovati ako je zanimljiv post na OK temi...
Neću ni ja banovat', opušteno ;)
Eo, neću ni ja da banujem ako je zanimljiv post.
evo ko je nomad pitao, ovo između mojih postova je kvalitetan spem :)
Е ово изнад је квалитетан спем :)
ЕДИТ: Јеб' се, Брусе :)
jes vala kvalitetan, iso 9000
Нема Исо ни 300... Замисли тај виц о.О
Kako se dodaje slika uz definiciju? Nekad sam to umeo lolo
to nema više
Jel aktivan trenutno neki konjkurc za najgluplji poster?