Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ja bi pito sto mi obrisaste sranje od definicije za minut?
A ja mogao da se zakunem da je Lula objektivna i da ne daje minuse ljudima koje ne voli ako pišu kvalitetno. :) Lulo, ajd mi proveri odnos glasova i hejt/lajk ako te ne mrzi. Sa moba sam pa da ne tražim teme.
Grešiš Kurde, pljuvanje modova je evergrin. Ne može da dosadi. A i uvek dođe novi kolačić pogodan za pljuvanje.
Hoćemo pljuvanje moderatora između sebe al onako iskreno bez dupelizanja AL DA BUDE JAVNA TEMA!
ja pljujem redom.
i utorkom i sredom.
evo na primer u prvih 5o autora na listi tesko da ima neko da je kompletan.
svakome nesto fali.
Оћеш курац, па да видите ко је стварно срање мод па да више не прозивате Костића, како да не...
A hoćete da se mi koljemo između sebe? A pa nećemo tako!
Prvo vi pošto ionako mislite da ste pametniji od ostatka sajta, izvolite, zadajte primer!
Ja Smareta samo preko Skajpa i četa kritikujem!
Је л' Вучица стварно није модератор? :О
Ту ћемо сви да се кољемо
Nesh, kako to mislis da modovi pricaju izmedju sebe o sebi a da ne bude dupelizanja?
tesko je to izvodljivo....
@Lula
Onda super. Nema potrebe za temam gde ce se vredjati autori, moderatori, ktitori, administratori, Loksi i Kostic.
Nije, i dalje ktitoriše. :)
Da li je moguće otvoriti temu na kojoj bismo mogli da predlažemo počasnog moderatora bez portfelja, t.j. nekoga ko bi imao sve počasti koje nosi modulatorska pozicija, ali bez mogućnosti da briše definicije i da banuje?
I ovo je sada kao slučajno baš iza Vučicinog posta?
To i nije tolko loša ideja nato. Ko probni rad za moderatore.
Naravno da ima potrebe za temom Rale. Ali vređanje = ban. Tu bi se na neki iole civilizovan način zameralo i pričalo u negativnom kontekstu o nekim autorima. Bez zavirivanja u privatni život, s kim se jebao sa sajta i ostalim glupostima. Znači daješ mišljenje o nalogu, a ne o čoveku.
Nat, koji ce mu to?
ako ne moze da brise i banuje?
poenta je u vlasti i moci, a ne u tituli.
evo ja sam od sad pocasni mod!
prozvao sam samog sebe.
obracajte mi se sa "vase modovsko velicanstvo bez portfelja i klika za briban"
Reme, izvini vec smaram ali "ko se s kim jebo sa sajta"?
ahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa
dobra fora.