Разноразно питање

1. ВИДИ МЕЂЕД СЕ ТРАНСФОРМИСО У ГАЗДУ

Зајебана нека трансфигурација колега.

2. РАДИ ^________^

И то много брже. Или ми се чини?

3. МОЈОЈ СРЕЋИ НИКАД КРАЈА ^_________________________^
    ХЕХЕХЕХЕ ХЕХЕХЕХЕ ХЕЕХЕХЕ

4. Брате, мени сад пичи с овим бангавим нетом.

Реме
    Наравно да не ради кад користи јава скрипт, Каизене мењај тај ђубар, боље у паскалу да си радио сајт!

Изгледа да газда послушао колегу.

5. Au brate, aj da je makar definicija, pa ono. Ali reakcija? I to na dve teme se preseravaš?
    Opusti se malo, jebote. :)

6. loksi tebra, sto si predao duel sa raletom?
    ispalo je ko da si se uplasijo

7. Predao, zato što mi se ne da, nisam ni skontao šta će biti teme dok nisam sve pročitao. Al' realno, da je neko drugi, ko ne proziva, i ne kurči se, igrao bih. Btw, imao sam se koga usrati, nema šta. lol

8. pa bas zato sto te proziva. dobijes ga i onda svaki put kad ti nesto kaze moz' da ga ucutkas.
    ovako, moze da nastavi te poprckuje i proziva....takticka greska.

9. Neka, ne predstavlja mi apsolutno nikakav faktor na ovom sajtu, tako da mi je svejedno. :)

10. да ли могу да постанем мод? оћу да бришем постере.

11. Исто питање, само што хоћу да бришем плагијате познатим ауторима.

12. Predao, zato što mi se ne da, nisam ni skontao šta će biti teme dok nisam sve pročitao. Al' realno, da je neko drugi, ko ne proziva, i ne kurči se, igrao bih. Btw, imao sam se koga usrati, nema šta. lol

Цццц...
    Како ћеш такав кроз живот? Предаћеш се сваки пут кад те неко испрозива, кад се неко курчи?

13. Сањао сам да сам исхејтован, шта би то значило?

14. da si nolafer koji sanja vuku

15. hahaha loksi zdapi!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.