Разноразно питање

1. Ja ti preporučujem da baciš ovde neku sliku, ako ne svoju onda nekoga na koga ličiš, inače ostade ti Vjerica Radeta :)

2. Ne bih da bačim sliku. :) ali ću da se opišem, kratka kosa, izgledam kao da imam 18 godina, mršavica, niska kao mylyca. To je to. :)

3. Ne kačite više tu Vučicinu sliku po temi, jbt!

4. Koji je najbolji nacin za svercovanje droge preko granice jedno 5-6 grama ako se vozis autobusom

5. Raširiš nečiji anus i sipaš, kad završiš onda nabiješ smotuljak novina da ne iscuri. Kad prođete granicu onda samo postaviš nosača da leži na stomaku, iščupaš novine i pošmrkaš droge iz anusa.

6. Koji je najbolji nacin za svercovanje droge preko granice jedno 5-6 grama ako se vozis autobusom

Stavi u kondom komada dva i gurni u teglu pekmeza. Kad prodjes skontas da si se previse cimao a pekmez poedes

7. Свуд где би требало за неку активност да ми пише "малопре" стоји "пре 3 минута". Тако и на Мозили и на Хрому. Који му је ђаво?

8. sat na kompu ti nije tačan, pomjeri ga 3 minuta unaprijed.

9. Свуд где би требало за неку активност да ми пише "малопре" стоји "пре 3 минута". Тако и на Мозили и на Хрому. Који му је ђаво?

http://flickfeast.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/back_to_the_future_part_ii.jpg

10. IMAM JA JEDNO RAZNORAZNO PITANJE:

Zašto su pojedini moderatori toliko, toliko, toliko iskompleksirani mnome, bodovima, popularnošču i sl?
    Voleo bih na primer ovaj musssssache da mi odgovori, deluje mi pogodno

11. Normalno da imam problem, nekad mi je falilo 50.000 da te stignem, sad kad ih imam fali mi 70.000. Dokle više, Strajo bre? Smanji malo :))

12. Brus, tebe ne bih pustio da me pretekneš pa makar crko! :D

13. Страјо, зашто толико ласкаш себи, зашто?

14. Zato što su to postigle naše kolege autori koji su me vinuli u nebesa, ne poenima nego kritikama. Sad se kurčim jbg...

15. IMAM JA JEDNO RAZNORAZNO PITANJE:

Zašto su pojedini moderatori toliko, toliko, toliko iskompleksirani mnome, bodovima, popularnošču i sl?
    Voleo bih na primer ovaj musssssache da mi odgovori, deluje mi pogodno

Ne znam

16. Ahahahahahha je l važi taj moderatorski imunitet i u pravom životu? :D

17. E straja...ne kapiram te.
    Mislim, morao sam da pitam jer mi nije jasno sta oš.

18. e a je l znaš ti ko mi je obrisao avatar i zašto?

19. Vratite čoveku avatar, nemojte se glupirati.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.