Разноразно питање

1. A jel problem da i na Reakcijama postoji dugme PRIJAVI?

Baci na pvt šta je za prijavu.

2. ја мислим да ви не схватате поенту дугмета :)
    људи су лењи. лакше им је само да кликну и пријаве постер/реакцију, него да иду, траже тему за то, и пријаве. тако да је исто мессалина да ли шаље певете теби, или постује на теми. једино што на певетеу може мало да се увуче модератору, па да добије неку одабрану, хихи.

а иста је ситуација и са предлагањем дефиниција за одабране. да постоји нека зелена штиклица за обичне ауторе, рецимо оне са неким орденом, која ће директно да пошаље линк модератору или на тему за предлагање, много би боље било. овако мрзи људе да траже тему... причао сам већ о томе, ал' џабе :)

3. Ово што Цоа каже. Ипак смо ми посрбљени Црногорци. Ко да се јебава да оставља 30 линкова постера или реакција за брисање, а реално, кад неко крене да листа најновије постере, на првих 10 страна минимум 30 је за брисање. Лакше да се испритишће дугме и то је то.
    И Цоа, немој да стављаш те педерске смајлије. лололо

4. Ma može brate dugme, što se mene tiče može i blink za novi pvt i za spominjanje nadimka na forumu, al' treba to neko da implementira, ako me razumeš.

5. Па импелемтацију може само један дуради. :)

6. Kaizen implementira!!1!

7. Jel ima neko link za onaj dokumentarac o Stivu Dzobsu sto se dobija uz NIN?

8. јесул дозвољени овакви аватари? Мисим, није да смета, само ме занима :)

9. Brate, sto si odao coveka jebote? Sace mu skinu avatar.

10. Занимало ме. А и коментарисала је на већ пар места, па сам контао да јесу. А шташ, можда виде неку дефку на гробљу, све три до сада су биле генијалне.

11. što je razmodovan ištvan? jel imaju neki postovi gde se vodila rasprava o tome da malo iščitam sve to

12. Ко је Иштван кеве ти?

13. Nije hteo da obrne turu na moderatorskom okupljanju u Surdulici pre mesec dana. Nema nikakve rasprave.

14. Ал ко је тај?

15. Stefan Kostić Džordi, u nekim krugovima poznat kao Ištvan.

16. Аха, има логике, има, да.

17. Koji fazon je sa ovim Gojkom na FB, što se marva lozi na njega? Fore su mu kao kod kursadzija.

18. Ne, stvarno, je l' ima ovde nešto da se vidi ili je samo opasan trol?

19. Kako se na engleskom kaže pičkopaćenik?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.