Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Golema kurčina prijatelju!
Čime čistite tačskrin telefone? Ne smem da eksperimentišem sa alkoholom, vlažnim maramicama i hidrogenom niti sa drugim sredstvima za čišćenje.
Па као и обичан монитор, ништа му неће бити. Мој је покисао иљаду пута...
Jel se vama izbosne desi nekad da krenete da bacite 10 maraka.Meni ostalo kad sam kupovao benzin ubosni i svaki put kad čistim sto bude okrenut ovaj beli deo pa pomislim da je neki bezvezni papir lolo
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-150.png
ne znam ni kako igledaju te marke
Ja obicno pravim zabice onim kovanicama od 5km, vece su, pa je lakse. Znas kako odskacu. Onim sa Ivom Andricem potpirujem vatru.
Вучице, алкохолом или медицинским бензином чисти слободно, неће ништа да му се деси, мада можеш и течност за прозоре и магичну крпу да користиш (само да прснеш течност на крпу, па онда да бришеш), исти курац. Знам то, пошто тако у сервису чистимо телефоне, тако да нема да бринеш. Само водом немој.
Običan monitor čistim sredstvom za staklo.
Ima li ikoji stručnjak da mi odradi jedan logo u vektore U KORELU?
Nije komplikovan, čak štaviše - jednostavan je, ali sam ja toooooootalni duduk za te stvari, čak štaviše.
Ja bi personi poslo jpeg pa nek se snalazi, kad uradi biće kompenzacija u vidu pive i lajkovanja definicija. OPAAAAA
moj drug jednom kad se napijo iz zajebancije uzo i ispišo se po tač skrinu i još je muljo glavićem po ekranu i sutradan kad se otreznio obriso ga onom superkrpom ili magičnom kako se već zove i evo i dan danas mu radi mobilni najnormalnije...
Ovo prvo može, onaj drugi deo zaboravi da me ne prisiliš na nemoralne radnje koje ne uključuju bludničenje i pijanku :)
Žao mi je, ali nemam korel na ovom računaru inače bih ti rado odradio.
Може ли неко да ми препоручи сајт где могу од јутјуб клипова да правим ГИФ анимације АЛИ ДА РАДИ, а не да ме преусмерава с једног на друго место к'о шалтерска служба
PEZOSE OPLODI NAS!
http://gifovina.ru/
Ја знам з'овај, ал мораш да скинеш клип, па да аплоудујеш код њих, чини ми се.
http://gifsoup.com/
Овде само треба да прекопираш линк с Јутјуба, али мораш да се региструјеш.
Стивене, пробао сам на тај, ал нешто ме зајебава, како год му наместим време, он каже ''не сме се преклапати почетак и завршетак клипа'' и зато неће да сачува гиф
Мени је исто говорио, па сам сконтао да сам погрешио при уношењу времена. Пажљиво погледај те коцкице за уношење, шта се односи на шта.
Јел може неко да ми објасни ово?
-Pa ne znam, dve!
-Jok. Imaš pet sardina. Znaš, jer su ove dve i one tri što nemaš to ti je dve.
Ja više volem ono sa svinjama...
cista logika