Разноразно питање

1. Zašto ne može da se piše

ćirilicom? Inače češće pišem ćirilicom, a ovde moram da prebacujem tastaturiu, i smori me, i jebi ga, onda sve pišem latinicom...

Хахаха, који селф-пњн!

Јбг, сад си едитовао. Може и ћирилицом.

2. На принципу електричне енергије... ако ти је лакше може и на принципу струје.

Ајде?
    Треба ми мало детаљније.

3. Što je tužna breza ta?

4. Свака јој час', свијетли преко 100 година, ал' опет ми треба нешто о јебеним НЕОНКАМА !

5. Vlademare, ja ne kažem da je 'elif-lam-mim' jedan harf, već je elif harf, lam je harf i mim je harf. Pricamo hipoteticki da je neko vernik. Ne mora da bude krscanin.

Pa ti ga sad malo zamuti sa Kuranom, nisam siguran da sam potpuno razumeo, u Bibliji se taj harf nalazi u nekom širem kontekstu shvatanja, verovatno jer je Biblija malo razgranatija od Kurana. Doduše imaš i u islamu više tumačenja... A tek kod ateista, to je još komplikovanije.

6. http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_42423319_24-cheirodon-axelrodi.jpg
    Neonke su vrste ribica. Uglavnom se krecu u jatu. Vrlo se cesto mogu naci u kucnim akvarijumima.

7. imaju svetlo plave linije po sebi!

8. И о њима би било занимљивије писат'

9. Ovo sa musašijeve slike su kraljevske neonke, malo su skuplje od običnih neokni, drže se u većim jatima (ne ispod 20 komada), tropske ribe kojima odgovara temperatura od 24-28 stepeni.
    Treba li ti još nešto?

10. www.­ballhelper.­com
    Jel vam otvara ovu stranicu? Na telefonu mi otvara, na kompu jok.

11. Antivirusni program blokirao stranicu ili je firewall.

12. Или знак о'зго да баталиш коцкање.

13. A Bog nema pristup telekomu jer to uskoro neće biti državna firma, dok internetu ima pristup kroz državnu agenciju.

14. Је л' и вама неће да уђе на
    filmovizija.com
    или само мени?

15. Фала вам људи, много вам фала. Баш сте Ибрахимовићи :: :*