Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ZAŠTO OMBRE NE PEČE POGAČE?
Је л' успео неко да нађе канал "Лов и риболов" на кабловској? Рекламирали су да ће да крене са радом и пише у оном њи'овом програму да је у основној понуди, ал' ја не могу да га утрефим никако.
ima kod mene na kablovskoj, ima već mesec dana...
Сад видех да у Бг-у има тај канал, а у Кг-у није у понуди. Јебали их Е! и ТЛЦ у вр' гузице!
šta je to E!? ja to nemam...
То је неко говно на коме доминира емисија "Кипинг ап вит д Кардашијанс". Виш како трују нас из унутрашњости?
СВЕ ПАРЕ ОДОШЕ У БЕОГРАД, ДРЖАВА ДУРАДИ НЕШТО!!1
stvarno sramota, niko iz kg mi to još nije prijavio...intervenisaću.
http://vukajlija.com/forum/teme/61379-vukajlija-mim-meme?strana=2#post_2770021
НИСАМ ХТЕО ЈБГ
Озбиљно нисам намерно.
Оће да се нађе неки мод да је докон, па да позакључава ова данас отворена шизења, ова говна са комшијом, контролором и карлингом?
nemam preča posla nego da se posle raspravljam o tome zašto sam nepošteno i bezobzirno zatvorio dobre teme...
Оптужиш Видру да је она, па после са њом нек се ћерају. :Д
ne ide, ja obično kažem da je Ciklon, njega ne smeju ni da pitaju :)
Мени паде она на памет јер ће њу УеахБатцх да брани, ал' Циклон је боље решење. :)
lol, pa on me prvi napada.
Ко те напада?
Pa u tome se i sastoji odbrana - on te laganica napadne, svi sledeći pogledaju i kažu "a neka, on će" i batale, misliš da te nismo provalili? :)
et, to čak ni ja nisam shvatila :D
pitaj samo brata paranoika, sve teorije zavere sam provalio :)
ne, ne, ne...ne napada on nju tako.
ja sam ukapirala da je prisiljava na brak.