Разноразно питање

1. Ma da vidiš kako smo se navadili, posle stalno kupovali Calipso. Što mi, što tehnička.

2. http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/33311/mladic-prebijen-kod-marakane-cecin-sin-me-pretukao

Koja beda moraš da budeš da bi mogao Arkan Jn da te istambura? Dobro nije rek'o da ga je Ceca sisom onesvestila!

A sladoledi...macho macho mannn...

3. Arkan bi bio ponosan!

4. Koja beda moraš da budeš da bi mogao Arkan Jn da te istambura?

хахахах мене би било срамота

5. Kakav je taj kalipso, nisam nikad probala. Onaj Ma;o je odli;an, jo[ bolji dok je bio Bolero. Ja samo kornet i tone kaprija tamanim.

6. brate, odeš u karibik, čokolada, plazma, višnja i čoko preliv, man'te tih kupovnih GMO sladoleda

7. Ako voliš ledene sladolede, odličan je. Volim onaj od pomorandže, kao ledeni đus je.

8. Nisu loši ni ti, mada ja najviše gotivim ove sa jagodama, vanilama i čokoladom. Pretprošle godine sam dve hiljade dinara potrošila na kinga, nekih petnaest dana uzastopce sam samo njega kupovala. Onaj kikiriki i čokolada. Joooj.

9. Straćatela je najbolji sladoled! Tačka!

10. Ja sam jednostavan, dovoljan mi je jedan "Kapri". Kad već više ne postoji "Tigar".

11. sladoled iz meka ♥♥♥

12. meni lokalni šiptar pravi sladoled :)

13. Stvarno loše utičete na mene. Sad moram da idem da kupim sladoled.

14. E, da, sladoled iz Meka, sa karamel prelivom!

15. kada si pijan i dzem iz frizidera dodje kao dobro slatko osvezenje.ono,sirotinja stajl...

16. Čuj sirotinja, za teglu džema treba dve kile voća i pola kile šećera

17. uberes sa drveta,secer nije da je sada najskuplja stvar na svetu...

18. moze li alkohol da izazove halucinacije?

19. uberes sa drveta

Hm, dobra ideja!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.