Разноразно питање

1. Ne znam ni ja kako sam dosao do toga, ali krivim sok od visnje.

2. Voleo bih da jeste, picke stekaju sve.

3. alkohol ne moze izazvati halucinacije ko u dambu sa onim ruzicastim slonovima npr...to samo droge mogu...cak i marihuana moze da izazove halucinacije,retko kad,al moze...alkohol te pre unezveri i poljulja i pomuti nego sto ti dozvoli da imas halucinacije

4. Jesi probao apsint?

5. Isto mislim da izaziva halucinacije tipa utripuješ da si dobar frajer, da odlično voziš kad si pijan, da si muzikalan, da si riba i po ako si žensko (obrnuto ne bi valjalo nikako), da imaš osećaj za ritam i taaako.

6. niko mi ne veruje kad to ovde kazem,al kad sam ispracao ortaka na brod,popio sam sam skoro celu flasu apsinta...i bio sam u stanju da pricam,hodam,nosim,itd

7. niko mi ne veruje kad to ovde kazem,al kad sam ispracao ortaka na brod,popio sam sam skoro celu flasu apsinta...i bio sam u stanju da pricam,hodam,nosim,itd

Ako je apsint 0.7, a jačina 60 posto, realno bi to bilo kao da si popio litar žestine od 40 posto, što nije neizvodljivo. A ja ne znam čoveka koga je to radilo nešto posebno, ovo što pijemo nije onaj apsint koji izaziva halucinacije, to je zabranjeno propisima EU, šta li već, još odavno. Sad je samo jači i aromatizovan nekom hemijom.
    Možda kad bi našao neki ilegalni houm mejd francuski ili češki...

8. Ja drugi nisam ni pio nego češki, nisam znao ni da ima kod nas da se kupi.

9. ne znam kad je uvedena ta zabrana,ja sam pio ovo 2011.
    mada sigurno je taj blazi oblik,nema tu sta

10. Ja imam neki češki zeleni apsint, jako mnogo.

11. Nema kod nas po prodavnicama, ali dosta ljudi pravi samo. Realno nije teško. Vule, el taj izaziva halucinacije? Ja sam pio jedan flaširani, jedan "domaći", skroz njesra, bar meni. Probao bih taj sa halucinacijama, deluje da bi bio gotivan trip (al dima neko ko ne pije, da ne sobalim nekoga greškom).

12. Ima bre, pričo sam pre, video sam u prodavnici u Ča, regularno stoji na polici, nisam sad zagledao baš marku i to, ali absint piše i nije ni jevtin bio. Baš ću da zagledam sledeći put

13. Ma jok Dio, samo mnogo jako piće u smislu gori grlo, nije ni lošeg ukusa. Mada, što reče Valdemar, ništa posebno, samo 60% alkohola. Taj sa halucinacijama nema na policama :D

14. I meni se čini da sam videla u nekoj velikoj radnji..

15. Ja drugi nisam ni pio nego češki, nisam znao ni da ima kod nas da se kupi.

Dođi u BG :)
    Apsint koji se ranije pravio (dok nije uvedena ta zabrana) imao je u sebi sastojaka raznog bilja, a sada i ovo što može kod nas da se kupi (makar bilo iz Češke i Francuske) ima samo te veštačke arome. Ljuštio sam ga (mada iz ove perspektive ne znam zašto, čovek samo smrdi na bombone od njega, bolja je svaka domaća rakija), i ni H od halucinacija nisam doživeo.
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1466048_10202242645569346_1560661533_n.jpg
    Posle skoro cele ove flaše, pjan kao letva, ali nikakav drugi rad.

16. Zasto ljudi upisuju filozofski fakultet?

17. Zato što su prirodne nauke retardirane.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.