Разноразно питање

1. El može neko da mi objasni, da li sam ja dobro ovo razumela: znači ako neka ''organizacija'' poput ovih retarda mene optuži da sam srbomrzac jer joj se ćefnulo, ja moram didem NA SASLUŠANJE? Samo zato što je ovaj retard tako rekao? Mislim, to mi nekako malo vuče na srednji vek, ali bre, nema šanse da sam ja to razumela kako treba. Je l' realno ovo?
    http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/460821/Srbomrsci-protiv-tuzioca

2. Ajde lepo kazi jesi li srbomrzac sto pitas tako naokolo...ko kad bih ja sada pitao "e imam jednog drugara, moje godiste..."

3. Ja mrzim sve. exexe

Ali kakva je to optužba, neka mi neko pojasni. Ajde da su optužili nekog ko nije tajkun da je neki diler, pa da i razumem taj poziv u tužilaštvo, ali srbomrzac? ŠKK.

4. Шта да радим и како да се храним да бих искењао оно говно велико ко кобаја од минимум 20 сантима, а да се не трпам у буљу како бих повећао фи аналног отвора? Нисам искењао такво говно месецима и разочаран сам у живот.

5. Antiustavno ponašanje, podrivaš unutrašnja pitanja Republike Srbije.

6. Nisi dobro razumela, pozivaju ih da se izjasne da li se osećaju povređenim i da li su im ispali šuljevi posle penetracije. U zavisnosti od toga biće kvalifikovana optužnica protiv Naših.

Bače, moraš da jedeš samo čisto meso i to isključivo što manje masnoće. Piše kod Markiza u 120 dana Sodome.

7. zašto je mitar zaključan može li neko da obrazloži ?

8. zato što je počelo vređanje

9. могли сте да обришете постове, ајакс је свеједно банован а тема је најјача на форуму

10. nije meni problem da je otključam, problem je što je krajnje glupa tema sa gomilom uvredljivih postova - ako ste baš sigurni da vam je potrebna dajte link da pobrišem spemčinu pa da je otključam

11. a koja gomila uvreda ima osim sto je ajax u jednom postu spomenuo gtd-a (sumnjam da se iko od vas modova potresao zbog gtd-a) i sto je spomenuo nat nat...naravno zna se sa kim se ovde ne sme saliti i eto...mora lok kao kazna odma. Inace nijedan drugi post nije uvredljiv prema bilo kome...

i dokle cete vise da si dajete za pravo da odlucujete sta je smesno, a sta nije? mislim, jel se zapitate nekad dal ste vi smesni drugima, i ako niste sto se ne pozakljucavate onda?

12. Petre, ne znam odakle ti ideja da ne obraćam pažnju na GTD-a? Lok nije kazna nego sprečavanje daljeg postovanja na temi koja se smatra neodgovarajućom.

nijedan drugi post nije uvredljiv prema bilo kome...

A na prvoj strani stoji ovo:

Ova vespa je tvoja stara koju smo svi odreda izvozali

i dokle cete vise da si dajete za pravo da odlucujete sta je smesno, a sta nije

Ja ne odlučujem šta je smešno nego šta je neprimereno i glupo. Obratite se nekom drugom moderatoru da vam otključa temu, ja sam očigledno nekompetentan.

13. A, čekaj, zvali su ih da bi se oni izjasnili za ove likove? Nešto mi nije tako iz teksta izgledalo.... Sve jedno mi je to sve retardirano.

14. Сморена, питали их да л' се осећају угрожено, бла бла трућ трућ. То је цела поента. Ако се осећају угрожено, могу да се придруже гоњењу и онда је ширење мржње и угрожавање безбедности/сигурности заборавих како с тачно зове кривично дело, а ако се не осећају угрожено и неће да се придруже гоњењу онда је само изазивање и ширење мржње.

15. Aha, hvala, sad kontam.

16. АХАХАХАХА ТО ОЛАНИЧЕ! ЈЕБОТЕ БРУС КОЈИ СИ СМОР, СИНОЋ ТЕ НАХВАЛИСМО КАО УМЕТНИЧКУ ДУШУ, А ТИ ЗАКЉУЧА НАЈБОЉУ ТЕМУ!

17. Jel samo meni zabada flešskor.Svi sajtovi mi rade normalno samo taj ubija

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.